Bár már mindenki nagyon unja a Gesztesi-Liptai sagát, Hajdú Péter azért meghívta az elvált pár férfitagját TV2-re exportált műsorába, ahol a kölcsönös kóstolgatás közben Gesztesi elmondta, higgye el mindenki, ő nem csajozott a szakítás után, egyébként pedig jól van, és nem igaz, hogy a lapokból értesült exneje új pasijáról. Liptai ugyanis volt olyan jó, és beszámolt neki Darócziról.

„Azt gondolom, hogy egy nagyon helyes, kedves ember vagyok. [...] Nem hinném, hogy rigolyáim lennének” – mondta Gesztesi Károly a Frizbi Hajdú Péterrel szerdai forgatásán (a felvétel vasárnap kerül adásba - a szerz.), amikor a műsorvezető azt kérdezte tőle, szerinte miért romlottak el a házasságai. Miután Gesztesi Károlyról és az ő Liptai Claudiájáról már annyi hír volt, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, csak annyit jegyzünk meg, hogy Liptai és Gesztesi januárban hivatalosan is elváltak, bár kapcsolatul már két és fél éve elindult a szakadékba. Aztán Liptai oldalán megjelent Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő, Gesztesi pedig az újságok hasábjain kiabálta szét az érzelmeit.

Hajdú Péter műsorában aztán kiderült, hogy nem is minden az volt, aminek látszott, mert ő tulajdonképpen egyáltalán nem haragudott Liptaira Daróczi miatt, hiszen – ahogyan ezt Liptai is állította – exneje maga számolt be új kapcsolatáról Gesztesinek, hogy megelőzze a későbbi félreértéseket, amiből azért így is volt bőven. A színész arra is kitért, hogy kifejezetten jól viselte gyermeke anyjának új pasijával kapcsolatos bejelentését, mert addigra már túl volt az érzelmi kuszaság nehezén. „Azért nem éltem meg megcsalásként, mert abban az időszakban hirtelen nagyon jól éreztem magam, amire nem számítottam” – mondta Hajdúnak Gesztesi.

Bár Hajdú rendületlenül próbálta kideríteni, hogy Gesztesi vajon a nőkbe vagy az alkoholba menekült a szakítás után, nem sikerült neki, mert a Jóban Rosszban színésze nem volt hajlandó részletezni, mire gondolt a „minden volt” alatt. Azt mindenesetre leszögezte, nem csajozott. Bár a Bors úgy tudja, Gesztesi egy karcsú, szőke nővel randizik, a színész nem árulta el, van-e valakije. „Azért maradjon ez az én titkom, mert ha lenne, se tenném ki a nyilvánosság elé” – terelt Hajdúnak, majd megjegyezte, fontosnak tartja, hogy következő párjával hosszabb ideje együtt legyenek, mielőtt publikus lenne a kapcsolatuk.