A Burton-féle Alice csodaországban Fehér Királynője kivételesen levetkőzött egy férfimagazin kedvéért. Igaz, túl sokat nem mutat meg magából, hiszen minden fotón fehérnemű takarja a kényesebb részeket. Azt mindenesetre megosztotta az olvasókkal, hogy mi a színpadi illetve filmes csók lényege, amiben ő egyébként nem túl jó. Hathaway úgy véli, hogy ennek a műfajnak egyértelműen Angelina Jolie a mestere.

A Hasty Pudding-díjas színésznő nem tartozik azon hírességek közé, akikkel túl sűrűn találkoznánk egy-egy férfimagazin címlapján. Most azonban változtatott jó szokásán, és a Vogue 2008-as fotói után most a brit GQ magazin számára egy újabb fehérneműs sorozat készült róla. Bár az ilyen képek esetén a hangsúly nyilvánvalóan az alulöltözött hírességeken van, azért a legtöbb magazin néhány pikánsabbnak mondható idézetet is mellékel az adott celebtől. Anne Hathaway többek közt arról mesélt a GQ-nak, hogy milyen óriási kihívás a kamerák előtt csókolózni. Szerinte képtelenség teljesen elengednie magát az embernek, legalábbis ő erre képtelen. Igaz, lényegesen szórakoztatóbb egy ilyen jelenet, ha éppen mindkét színész egyedülálló - írja az MSNBC.

Kattintson a többi képért

Hozzátette, hogy bár ő nem mestere a színpadi csóknak, úgy véli, hogy Jennifer Garner igazán tehetséges, Angelina Jolie-ról nem is beszélve. "Ha egy igazán intenzív, vad csókról van szó, Angelina Jolie-nak kell lenned, hogy igazán jól fessen. Nem tudom, hogy észrevették-e, de én nem vagyok egy Angelina Jolie" - nyilatkozta Hathaway, aki állítólag keze segítségével megmutatta, hogy pontosan mit is kell tenni, ha a forgatókönyv szerint csókolózni kell valakivel. "Egy kicsit ki kell nyitnod a szád...máskülönben kicsit nyálas leszel" - szól a remek tipp. Egyúttal arról is mesélt, hogy amikor Hollywoodba érkezett, az egyik producer elvitte vásárolni, ugyanis ruhatára meglehetősen siralmas volt. Az évek alatt egyébként azt is megtanulta, hogy semmit nem szabad túl komolyan venni.

Nemrég egyébként azt is megosztotta a világgal, hogy néha-néha hazavisz egy fehérneműt a forgatásokról - olvasható a Starpulse oldalán. A Túl a barátságonból egy melltartót, a Tim Burton féle Alice csodaországban című filmből pedig egy bugyit őrzött meg. Mint kiderült, Hathawaynek először Alice szerepét szánták, de nem volt kedve ismét egy aranyos lányt játszani, így ő lett a Fehér Királynő. Hozzátette, a Fehér Királynőt Debbie Harryről, Greta Garbóról és David Bowie-ról mintázta, és  Dan Flavin munkássága is hatással volt rá.