Andy Roddick teniszező neje, Brooklyn Decker már többször is szerepelt a Sports Illustrated fürdőruhás különszámában, de csak most jutott el a címlapig, amit persze élete egyik legkiemelkedőbb eseményeként tart számon. Szerinte egyébként egy fürdőruhás címlapfotóhoz sok mindenre szükség van, és ezeknek csak egyike a fürdőruha.

Hétfőn este David Letterman műsorában bemutatták a Sports Illustrated magazin híres és közkedvelt fürdőruhás különszámának címlapját, amin a profi teniszező, Andy Roddick Brooklyn Decker nevű neje látható. A 22 éves modell először 2006-ban szerepelt a magazin különkiadásában, a 2009-es számban pedig őt és kolléganőit is csak némi testfesték fedte , de ez az első alkalom, hogy a címlapon landolt. Augusztusban a lap egyik szerkesztője már feltett a Twitterre egy kis ízelítőt a fotózásról, de ekkor még nem lehetett sejteni, hogy a modellek melyike kerül a most megjelenő kiadvány címlapjára. A képeket a Maldív-szigeteken készítette Walter Iooss fotós.

Szerencse is kell a jó fotóhoz

Brooklyn Decker természetesen örül, hogy most ráesett a választás, és élete egyik csúcspontjának, egy valóra vált álomnak tartja a címlapot, amin csupán egy sárga bikinialsót visel, mellét pedig az egyik karjával takarja el. Szerinte ez a címlap a nyolcvanas évek címlapjaira

emlékeztet, ezeken főként Elle Macpherson szerepelt – írja ABC News. A 22 éves modell egyébként nem tudja, hogy pontosan mi egy igazán jó címlap titka, de a dögös bikinin kívül kell még hozzá szerencse "és nagyon sok más tényező" is, amik közrejátszanak abban, hogyan is sikerül egy fotó.

Fő a természetesség

Hozzátette, mivel a Sports Illustrated a természetesség híve, vagyis nem sminkelik erősen a modelleket, és kedvelik a domborulatokat és a finoman kidolgozott izmokat, így sokkal könnyebb jó képet készíteni. Bár Andy Roddick szerint felesége valamivel nyugodtabb lesz, hogy már nem kell a címlap miatt izgulnia, Decker ezt kicsit másként gondolja: jelenlegi problémája, hogy ugyan miben jelenjen meg a különböző televíziós műsorokban, ahova a SI miatt hívják. A People magazinnak azt is elmondta, hogy édesanyja sírt amikor meglátta az ominózus fotót, de mivel túl vannak a leleplezésen, már nincs miért izgulnia a családnak.

Mindent mértékkel

Az ohiói születésű modell saját bevallása szerint nem viszi túlzásba az edzést, és a fogyókúrának sem híve, csupán odafigyel arra, hogy mit eszik, és persze megpróbál minél többet mozogni. Tinédzserként egyébként nagyon sokat sportolt; többek közt focizott, akadályfutó és szurkolólány is volt.

Az Év Modellje

Modellkarrierjét még Mauri Simone reklámarcaként kezdte, majd 2003-ban egy versenyen elnyerte az Év Modellje címet. Fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a Glamour, a Teen Vogue, a Cosmopolitan és az FHM; valamint modellkedett az Intimissiminek és a Victoria's Secretnek is. Miután a SI is felfigyelt rá, több televíziós sorozatban is kapott kisebb szerepeket, és egyéb műsorokba is kapott meghívást. Andy Roddick 2008 márciusában jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, és közel egy évvel később házasodtak össze.