A TMZ szerint Jermaine Jackson 13 éves fia a neten rendelt pisztolyt, amivel a tavaly elhunyt énekes legkisebb gyerekén gyakorolt. A gyermekvédelmi hivatal nyomoz, és keresik a Jackson-telken elrejtett második pisztolyt.

A TMZ értesülései szerint Jermaine Jackson 13 éves fia, Jafaar egy a neten rendelt kábító pisztollyal lövöldözött Michael Jackson legkisebb fiára, Blanketre. Miután a gyermekvédelmisek értesültek az esetről, kétszer is ellátogattak Katherine Jackson házába, és nyomozást indítottak az ügyben.

Jobbról a 2. Jermaine Jackson, jobbján fia, Jafaar

Jermaine és Michael Jackson gyerekei nagyanyjuk házában tartózkodnak, és állítólag Jermaine Jackson 13 éves fia három hete rendelt az interneten egy kábító pisztolyt. Erről a hírről valaki értesíthette a Los Angeles-i Gyermekvédelmi Hivatalt, akik hétfőn ellátogattak a család házába. Randy Jackson először azt nyilatkozta, valóban rendelt Jafaar egy fegyvert három hete, de a biztonsági szolgálat elkobozta azt, és a gyerekek sosem kapták kézhez, mivel a nagyanyjuk elzárta.

Michael Jackson anyja, aki egyúttal az énekes gyerekeinek gyámja, az első gyermekvédelmis látogatás kapcsán csupán annyit üzent ügyvédjén keresztül, szerinte teljesen normális, ha a hivatal munkatársai időnként tiszteletüket teszik.

Később azonban kiderült, a biztonsági szolgálat csupán azután kobozta el a pisztolyt, miután a 13 éves fiú a Jackson-ház második emeletén használta azt a múlt hét második felében. A testőrök állítólag először megdöbbentek, és nem tudták, honnan jön a zaj, és mi okozza azt. Végül felmentek a második emeletre, és megállították Jermaine Jackson gyerekeit, akik Blanketet használták céltáblának.

Blanket Jackson

A gyermekvédelmi hivatal kedden ismételten meglátogatta a családot. Az eset miatt nyomozást kezdeményeznek. A TMZ értesülései szerint a hivatal nagyon komoly szituációval találta magát szemben. Ráadásul a híroldal forrásai szerint a ház területén van még egy pisztoly, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hova rejtették.