Lara Bingle abból él, hogy félmeztelenül pózol kameráknakl, ennek ellenére borzasztó rosszul esik neki, ha meztelen képek jelennek meg róla. Egyszer egy férfimagazint perelt be a meztelen fotói közléséért, most meg a volt fiúját, aki a haverjainak küldözgette a csajáról zuhanyzás közben készített képet.

A beszámolók alapján Ausztrália focistáinak és krikettjátékosainak jelentős százaléka tárolja a telefonján Lara Bingle fürdőruhamodell meztelen fotóját. Bingle-t volt barátja, a focista Brendan Fevola fotózta le zuhanyzás közben a mobiljával pár éve, amikor futó viszonyuk volt, és ő dicsekedett aztán az MMS-ben terjesztett képpel  - írja a Digital Spy.


A zuhanyzás közben rajtakapott, melleit kezeivel takargató, fintorgó modell fotója végül a Woman's Day magazinhoz is eljutott, közzé is tették  legújabb számukban, így a fotó most már a sportolókon kívül a nagyobb nyilvánosság számára is ismertté vált. A húzást az ausztrál Herald Sun úgy kommentálta: végre mindenki láthatja a képet, amit már az összes focista ismer.

A modell meg is elégelte a dolgot, és bár foglalkozásából adódóan ezen a fotón már nem mutatott semmi újat, úgy döntött, perel. "Lara Bingle jogi lépésekre szánta el magát, beperli Brendan Fevolát, mert megsértette a magánéletét, lejáratta és visszaélt a képmásával" - nyilatkozta az ügy kipattanása után menedzsere. A Fevolától esetleg bevasalt összegen kívül Bingle már most 200 ezer dollárt keresett a botránnyal, vállalta ugyanis, hogy a fotót közlő Woman's Daynek elmesél a saját verzióját.

A Herald Sunban felteszik azt a kérdést is, hogy miért pont most állt érdekében valakinek, hogy a nyilvánosság elé tárjon egy 2006-os képet, ráadásul úgy, hogy még jó nagy feneket is kerítenek neki pereskedéssel, meg menetrend szerinti felháborodott nyilatkozatokkal különféle tévéműsorokban. Választ egyelőre nem tudtak adni, de van olyan tipp, ami szerint az egész műbalhé csak PR-fogás, Bingle-nek a múlt héten szerződtetett vadiúj sajtósának bemutatkozó akciója.

Nem ez az első eset viszont, hogy a részben vetkőzéseiből élő, topless és bikinimodell Bingle pereskedik a meztelen fotója miatt. Legutóbb a Zoo magazint perelte be, mert 2006-ban közölték pár olyan meztelen képét, amelyek Bingle állítása szerint még akkor készültek, amikor nem volt ismert modell, ráadásul úgy tudta, hogy ezeket nem is használhatják fel a későbbiekben. A dolog csak azért jött ki bénán, mert csak egy évvel később, 2007-ben jutott eszébe pereskedni a meztelen fotók közlésével megsértett magánélete miatt, épp amikor a német GQ magazinnál az ő melleivel próbálták eladni a legfrissebb lapszámot. A GQ egyébként le is kellett vegye egy időre weboldaláról a fotókat, mivel akkora érdeklődés mutatkozott irántuk, hogy szerverük nem bírta.