A szupermodell állítja, nem plasztikai sebésznek, hanem a napi egy pohár tejnek köszönheti, hogy a negyedik gyermeke születése után is el mer vállalni félmeztelen fotózásokat. Heidi Klum szerint az öregedés ellen kell harcolni, ő napvédőkrémmel és tejjel próbál fiatalos maradni.

A szupermodell az Allure magazin kedvéért állt félmeztelenül a kamerák elé. Heidi Klum ugyan vastagon felvitt naptejjel helyettesíti a ruháját, azért jól látszik, négy gyerek után sincs semmi takargatnivalója. A magazinnak adott interjújában Klum a fotók mellett azt is közzé teszi, minek köszönheti az alakját, a bőrének szépségét és a terhességi csíkok teljes hiányát.

„Már a karrierem elején megtanultam, hogy ne menjek napra. A barnulás egy vagy két hét alatt halványul el, és nap olyan veszélyes, nem éri meg. Naptejjel kenem be a gyerekeimet, minden nap iskola előtt, és mielőtt kint játszanának. Már ismerik a rutint” – ecsetelte a napvédőkrém fontosságát Heidi Klum.

A modell szintén a bőrápolás kapcsán mesélt a hidratálás fontosságáról. Elmondása szerint amikor az öregedésről van szó, akkor az egész testünkre gondolni kell, és ez a táplálkozással kezdődik. Klum naponta egy pohár tejet iszik, és elmondása szerint a terhessége alatt ezt a mennyiséget egy literre növelte. Persze mielőtt belekötöttek volna a szakértők, a 36 éves modell elmondta, szerinte már az edzője is hülyének nézné emiatt, de Klum szerint nála ez a módszer igenis működik.

Persze lehet, csupán a szerencsés géneknek köszönheti azt, hogy nem öregszik a bőre, hiszen állítása szerint nincsenek terhességi csíkjai sem, pedig szinte alig használt testápolót, mialatt a gyermekeit várta. Ráadásul a testének nem sok ideje volt regenerálódni, hiszen a Flavio Briattorétól született Lenit 2004 májusában, míg a Sealtől született fiait, Henryt 2005 szeptemberében, Johant 2006 novemberében hozta világra, negyedik gyereke pedig 2009 októberében született.

Azt sajnos nem tudjuk, mi a helyes megoldás, de egy dolog biztos, Heidi Klum négy gyerek után is bátran mutogatja testét, bár korábban azt állította, mellei teljesen be vannak táblázva, hiszen most a legkisebb lánya, Lou Sulela az első. Ennek a kijelentésnek mondjuk némileg ellentmond, hogy októberi szülése után hat héttel - két héttel korábban, mint harmadik gyereke születése után - kifutóra lépett a Victoria's Secret bemutatóján, és már akkor sem lehetett rajta felfedezni súlyfelesleget.