A CKM áprilisi címlaplányát SP előbb fedezte fel, mint az amerikai Playboy. A CKM az amerikai szereplés hírére gyorsabban reagált, mint a magyar Playboy, így az jövendőbeli amerikai playmate-et ők vetkőztették le. Pápai Gyöngyi nagyon boldog, annak ellenére is, hogy a playboyos szerződése miatt minimum két évig nem változtathat a külsején.

„Elsősorban a CKM-ből ismerhetnek az emberek” – mondta Pápai Gyöngyi, aki már kétszer is szerepelt az említett újság belső oldalain, és ebben a hónapban a címlapon is láthatjuk. A magát glammodellként definiáló Pápai azt is megosztotta velük, hogy a férfimagazinon kívül a magyar közönség a Paloma fürdőruhák és a Chocholate Poker arcaként ismerheti. Azonban, ahogy a Google valószínűleg másnak is barátja, nemcsak a miénk, így arra is találni utalást fórumokon, hogy szerepelt egy SP, vagyis Éder Krisztián egyik klipjében.

Szeretnék, ha playmate lennék

Az érintett nem tagadta, sőt, azt is elmondta, hogy barátja stúdiójában dolgozott az énekes, így őt is ismerte korábbról. „Krisztiánnal találkoztunk már párszor, így kézenfekvő volt, hogy engem választ, hiszen hasonló karaktert keresett a klipjébe, mint amilyen én vagyok. Szívesen elvállaltam” – tette hozzá. Pápai ugyanakkor még nem beszél karrierjéről, mert szerint az igazából még el sem kezdődött. „Amióta elkészültek a profi képeim, amiket felraktam a weboldalamra, több helyre hívnak. Így történhetett az is, hogy az amerikai Playboy fotósa kiválasztott, és felkért egy fotózásra. Kiutaztam, ahol kiderült, szeretnék, ha playmate lennék.”

Pápai alá is írta a szerződést, aminek csak egy hátulütője van: nem változtathat a külsején a megjelenést követő két éven belül. Az, hogy mikor jelenik meg a róla szóló képanyag a Playboyban, csak újabb kérdőjel. A glammodell ennek ellenére sem bánja, mert úgy érzi, hogy a lehetőség, illetve ennek az anyagi vonzata kárpótolták, kárpótolják azért, hogy ne vágassa le, festesse be a haját. A civilben ingatlanközvetítéssel foglalkozó lány szerint most azért nem a magyar Playboy címlapján domborít, mert a CKM gyorsabban reagált a breakingre.