Az In Touch alig fél napja dobta be a köztudatba, hogy a színésznő motorszerelő férje, Jesse James 11 hónapja egy tetovált fétismodellt dug. Ha valakinek lettek volna kétségei a sztori valóságtartalmával kapcsolatban, pár órával később megkapta a választ: Bullock már ki is költözött a közös családi otthonból, és minden szereplését lemondta.

Sandra Bullock március 7-én hálakönnyekkel a szemében mondott köszönetet férje nagyszerűségéért és támogatásáért az Oscar-díjátadón. Nem ünnepelhette sokáig, hogy 45 éves korára végre megnyerte élete első Oscarját: alig egy héttel később kiderült, a 40 éves férj már majd’ egy éve megcsalja egy huszonéves, vastagon tetovált modellel. Bullock tavaly épp a Blind Side című filmjét forgatta – azt, amiért most az Oscart kapta –, míg férje és a fétismodell hetente legalább egyszer, de volt, hogy többször is randizgattak. Bullock férjének a jelek szerint a szanaszét varrott nők jönnek be: az új szerető szinte egy az egyben exneje, a szintén durván kivarrt pornós, Jamie Lindemulder fiatalabb kiadása, csak épp barna hajjal.

Szegény elhanyagolt férjek vigasza

A huszas éveiben járó szerető, Michelle „Bombshell” McGee készségesen elmesélte az egész sztorit az In Touch magazinnak. Eszerint tavaly áprilisban a Facebookon írt Jamesnek, mert modellmunkát keresett épp, és úgy gondolta, a férfi West Coast Choppers nevű motorszerelő műhelye tudná használni. James nyilván úgy gondolta, ő maga is tudná használni, így egy héttel később, az első személyes állásinterjún rögtön le is fektette a jelentkezőt az irodájában lévő kanapén.

A férfi meghívta az Orange megyei főhadiszállásra, körbevezette a műhelyben, aztán hátravitte az irodájába. „A kanapén kötöttünk ki. Azt mondta, nézzünk meg pár filmet, de én nekiszegeztem a kérdést: ’Mi van közted és Sandra közt?’. Azt felelte: ’Ő már nem lakik itt. Van egy háza Austinban, forgat, de erről nem tudok többet mondani’” – idézi James válaszát McGee, hozzátéve, sose feküdt volna le a férfival, ha tudja, hogy még házas. Aztán „kétszer vagy háromszor is szexeltünk azon az éjjelen”.

A sikeres bemutatkozást egy 11 hónapos viszony követte, melynek sms-dokumentációját az In Style megkapta McGee-től: a legutolsó üzenet állítólag az elmúlt vasárnap érkezett, "rád gondoltam ma reggel" írta a dürrögő férj. McGee további bizalmas részletekkel is szolgált: Jamesnek nem szokása alsógatyát hordani, sőt óvszert használni sem.

„Hát igen, azért én valamivel karakteresebb csaj vagyok, mint Sandra. Szeretem a motorbicajokat, és sokkal több a közös érdeklődési körünk [Jamessel], mint neki. Szerintem [James] magányosnak érezte magát mellette” – fejtegeti McGee a szegény férj szomorú sorsát Bullock oldalán.

A legdögösebb nagymellű fétis- és tetkómodell

A fétismodell egy webkamerás pornóoldal bemutatkozó adatlapján jóval nyíltabban írja le magát: „Én vagyok álmaid bögyös, tetovált istennője”, akinek bőrfelületének 90 százalékát borítják „művészinél művészibb tetoválások, kivéve a DD-s méretű melleimet! Én vagyok a legdögösebb nagymellű tetkó- és fétismodell, akivel csak összefuthatsz a webcamed előtt! Gyere, nézd, miket csinálok a hozzám hasonlóan kivarrt csajokkal élő adásban!” De további ajánlata is van: „a pasimmal igazán sok mindenben benne vagyok, de jelenleg még főiskolára járok, úgyhogy keresem azt az adakozó kedvű urat, aki a szex-tanítómesterem lenne”.

A lány azt is állítja, két évet végzett egy egészségügyi szakiskolában, ahonnan a homloktetkója miatt rúgták ki, de azóta is különösen bejönnek neki a dokik, és felizgatja az orvosi szakzsargon. A motorszerelő James ez utóbbiban vélhetőleg nem annyira volt erős, másban viszont igen: McGee szerint méret tekintetében igazán derekasan el van eresztve, és ő ezért Vanilla Gorillának becézgette az ágyban – írja az In Touch.

A modell azt is állítja, ő teljesen komoly kapcsolatnak hitte ezt az egészet, hiszen például James előző, pornós exnején keresztül még a férfi ötéves kislányával is találkozott, akivel szeretetteljes viszonyt alakított ki. A kislány elhelyezéséért egyébként James és Lindemulder épp most vívnak igen rondán, Bullock pedig – akinek nem született saját gyereke, de James 5 éves kislányát sajátjaként szereti –, minden befolyását latba vetve állt ki férje oldalán.

Bár McGee azt állítja, nem tudta, hogy James és Bullock még együtt vannak, sokáig nem esett le neki, miért mindig csak titokban, és miért csak James irodájában találkozgatnak. Tavaly májusban James az ő ágyából nézte az MTV díjátadót, amelyen Bullock is jelen volt: „Azt hittem, azért nem ment vele, mert már nincsenek együtt” – magyarázta a modell saját verzióját.Csak akkor kezdett gyanakodni, amikor júniusban egy Long Beach-i tetkókiállításon beleszaladtak a férfi és Bullock pár közös ismerősébe: „Kínos volt, tudta, hogy rajtakapták” – emlékszik a lebukásra a szerető.

Kölcsönös szerelmi vallomások sora

Az nem derül ki az interjúból, hogy az említett ismerősök végül szóltak-e Bullocknak, de a színésznőnek az utóbbi díjátadókon köszönőbeszéd címén férjéhez intézett szerelmi vallomásai nem erre utalnak. A januári SAG díjátadón így áradozott Jamesről/nek: „[Köszönöm] Jessenek, a férjemnek, aki olyan keményen dolgozik látástól vakulásig, aztán meg itt kell parádézzon velem hülye öltönyökben feszengve, egy asztalnál ülve olyan emberekkel, akiket nem is ismer, én meg magára hagyom, hogy levadásszam Morgan Freeman e-mailcímét. Fogalmam sincs, hogyan vagy képes minderre, de nagyon szeretlek, és dögös vagy, és kívánlak” – lepett meg vallomásával mindenkit a színésznő, nyilván McGee-t is beleértve.

A Golden Globe-díját is Jamesnek ajánlotta: „Férjemnek – nem meglepő, hogy a munkámban is jobb vagyok, mióta ismerlek téged, szóval köszönöm”. Az Oscarja kapcsán pedig elhunyt anyjának, Helgának köszönte meg, hogy elküldte neki Jamest.

A férfi – tőle egyébként szokatlan módon – az Oscaron a People-nek adott nyilatkozatában hasonló vallomással viszonozta nejének a vallomást: "Soha nem ismétlődő lehetőség az életemben, hogy ez egyszer én támogathatom a nejem és a munkáját. Ő folyamatosan ezt teszi meg nekem. [...] A legkevesebb, amit megtehetek viszonzásként, hogy öltönyt húzok és kiállok mellette. Gyönyörű és csodálatos nő, elakad a lélegzetem, ha csak ránézek. Nagyon büszke vagyok rá. Nincs, aki jobban rászolgált volna erre a díjra, vagy aki nála keményebben dolgozna. Ő a régimódi Hollywoodot képviseli: nagylelkű, és sokkal jobb ember, mint ránézésre gondolnád". Bullock az Oscar után Barbara Walters talkshowjában is elmesélte, mennyire nagyszerű egy ember az ő ura, soha senkitől nem kapta meg azt, amit a kapcsolatukban tőle igen, és hogy mennyi minden közös van bennük, amitől olyan csodálatos ez az egész:

Bullock és James 2004-ben ismerkedtek meg, 2005 nyarán házasodtak össze. A tetovált, néha balhékba is keveredő James a Monster Garage című tuning-valóságshowban vált ismertté, és sokan féltették tőle a kedves szomszédlány-imidzsű színésznőt, ő azonban felháborodva tiltakozott: "Megjelenés alapján nem lehet megállapítani, ki milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy pont az ártatlan kinézetű, csendes emberek azok, akik megcsalják hitvesüket, nem törődnek gyermekeikkel és kevés az emberség bennük. Erre mondják: a látszat néha csal!".

Bullock elköltözött és nem mutatkozik

Eddig se a színésznő szóvivője, se James maga nem reagált a lap értesüléseire, az azonban sokatmondó, hogy Bullock hétfőn kiköltözött a közös családi otthonból, és az utolsó pillanatban lemondta új filmje, a Blind Side európai promókörútját - írja a People. A filmnek március 24-én volna a londoni premierje a szokott felhajtással, vörös szőnyeggel, partival, fotósoknak ölelkező szereplőkkel. A producerek azonban ezúttal nem tudják kiaknázni a friss Oscart, Bullock sajtósa lenullázta reményeiket: „Előre nem várt személyes okokból kifolyólag a Blind Side külföldi promóciós körútján való részvétel jelen pillanatban nem megoldható” – írja a Warner Bros a lapoknak eljuttatott közleményében.