Kiszel Tünde egy kinyomtatott meghívót lobogtatva igyekezett bejutni a Glamour Women of the Year díjátadóra, de a szervezők telefonos akkreditáció hiányában nem engedték be.

Kiszel Tünde részt szeretett volna venni a Glamour Women of the Year csütörtök este tartott díjátadóján, de nem engedték be a rendezvényre.

"Meghívónk volt Ujvári Barbarától. Nem tudom, mi alapján diszkrimináltak, nyilván a személyem ellen szólt" – mondta az eset után Kiszel Tünde a Velvetnek. "Utána a párommal elmentünk egy elegáns étterembe, az sokkal jobb volt" – tette hozzá. A Glamour Women of the Year rendezvényt idén második alkalommal rendezték meg, Kiszel Tünde tavaly sem vett részt az eseményen.

Ön szerint miért nem engedték be Kiszel Tündét?

A belépéskor lezajlott jelenetet a Juj.hu rögzítette, így a felvételükből kiderül, hogy Kiszel egy kinyomtatott meghívóval igyekszik bemenni, viszont ez kevésnek bizonyul, mert nem akkreditáltatta magát az eseményre.

A rendezvény szervezői elmondják a videóban, hogy nem küldtek Kiszelnek meghívót, sőt telefonon sem keresték, mert nem akarták, hogy részt vegyen a Glamour Women of the Year nevű eseményen. Azt nem árulták el, miért. Ujvári Barbara telefonon is megerősítette, hogy nem küldött meghívót a jelenségnek, valószínűleg valaki más továbbította számára a nem neki címzett invitálást.