Az énekesnő előbb zeneileg akart érvényesülni, csak utána meztelenkedni. Új klipje is ott játszódik, ahol ledobálta a ruháit, és amúgy is elégedett az életével.

Bencsik Tamarát már nem először kérik fel, hogy szerepeljen a Playboy hasábjain, de ő most látta elérkezettnek az időt, hogy ledobálja a ruháit. A Megasztár egykori üdvöskéje a Playboy.hu-n elmondta, először még a tehetségkutató műsorban kereste fel Radnai Péter, de akkor még korainak érezte volna a vetkőzést, hiszen akkor még nem tett le semmit zeneileg az asztalra.

Tűzre víz

Első, Tűz című klipje után újra felmerült a neve mint potenciális Playboy modell, de ő mindenképp ki akarta várni a második videóját a pucérkodással. Annál is inkább, mert mint kifejtette, a fotózás pikantériája, hogy új klipje is ugyanazon a helyen forgott, ahol a képeket készítette Nánási Pál, így nem lehet elmondani, hogy nem hangolták össze a két produkciót.

Bencsik - mint ahogy az már lenni szokott - kicsit izgult, de aztán ledobálta gátlásait, annak ellenére, hogy nem tudta mennyi cicit és puncit fog villantani az elkészült képeken, amikkel persze maximálisan meg van elégedve.

Tetkó és esküvő

Elmondása szerint vőlegénye, aki fodrász, mindenben támogatta, természetesen a frizuráját is ő készítette, sőt az is ő volt, aki rábeszélte, hogy most van itt az ideje, hogy megmutassa magát pucéran.

Az, hogy Bencsik élete sínen van annál is valószínűbb, mert nem olyan régen teljesülhetett nagy álma: feltetováltatta hátára nevének kezdőbetűit és egy rózsát. Szerencséjére a szülei nem akadtak ki, arról viszont nem szólt a fáma, hogy a képekhez mit szóltak.