Az AXE Twist fantázianevű dezodorát úgy mutatta be, hogy kiválasztotta a kozmetikum bombázóit, akiket egy szakmai zsűri értékelt. Arra nem derült fény mi alapján pontoztak, egyszer csak nyolc arc és test képviselte a márkát, persze előtte idétlenkedtek egy kicsit a színpadon. A megjelent férfiakat arról kérdeztük, szerintük mi kell a nőknek, de közben a hangulat eloldalgott, mert senki nem foglalkozott vele.

„Öt éve nincs csajom. Valószínűleg nem az kell a lányoknak, ami nekem van. A kurva sok bakelit lemezt már meg se tudom nekik mutatni, mert odáig nem jutunk el. Nem tudom, hol rontom el, mert nem figyelek rá, de nem is érdekel” – mondta Pándi Balázs, a 2009-es Cool List Hungary első helyezettje az új AXE kozmetikum partiján, ahol a márka bombázóit is kiválasztották.  A szakértő zsűri ebben az estben, Pantl Péter CKM főszerkesztőből, Hajas László mesterfodrászból, Hujber Ferencből, Kiss Endiből, Veres Róbertből és Debreczeni Zitából állt.

Be volt oltva hangulat ellen

Az este elején a Millenáris Fogadó sajnos túl nagynak bizonyult az eseményhez, úgy kongott, mint az üres boroshordó a falunapok végén. Csupán egy lelkes fiú táncolt teljesen készen, függetlenül attól, hogy Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar mit énekelt. Szerencsére Kovács Áron vezényelte le a műsort, így nem kellett mentális lobotómiát végrehajtanunk magunkon, hogy túléljünk. Az új dezodort harapni lehetett levegőben – nem finom -, a mentősöket pedig sajnáltuk a bejárat előtt, mert nem úgy tűnt, hogy az esti pogózás áldozatot követel.

A tizennégy AXE angyalka – a cég hívja így őket, mi biztosan nem tennénk ezt -, hosszan idétlenkedett a színpadon, a celebek pedig statisztát játszottak, csak a hangulatot nem hívták meg vendégnek. „A csajok szeretik, ha egy férfi humoros, és mindent ironikusan, cinikusan néz, illetve eredeti, különleges” – vélte Bagi Iván, aki szerint egy normális nőt nem mozgat, hogy milyen slusszkulcsa van az embernek. Persze más is hajlandó volt arra válaszolni, hogy mi kell a nőnek, egy olyan bulin, ahol a férfiak illatát ünneplik, mert úgy gondolják fontos, hogy például ne legyenek büdösek.

Nem száll fel a fehér füst

A humorista a férfiak hangjának fontosságát is kiemelte, Pantl Péter viszont kizárólag arra esküdött, hogy magát kell adnia az embernek. „Hosszútávon nem lehet mást játszani, nem éri meg bazárinak lenni, persze mindenki belemegy ilyen helyzetekbe. Én egy olyan idióta vagyok, aki hajlandó bármilyen őrültségre, de iszonyatosan tudok lelkizni is adott helyzetben.” Eközben a tizennégy angyalkából egyszer csak nyolc lett, akik úgy tűntek fel a színpadon, mint Punxsutawney Phil mormota -napkor, csak ebben az esetben senki nem várta őket. Az sem derült, miért pont ők nyertek, a fehér füst sem szállt fel, majdnem le is maradtunk róla.

Kiss Endivel vigasztalódtunk, aki mint kiderült, a szimpátiába és a kisugárzásba vetette a hitét. „Az átlag hölgyeknek a rosszfiúk kellenek. Ebbe a világa izgalom kell, az kell, hogy valami berobbanjon az ember életébe. A nyugodt élet nem kell.” Szamosi Nikolett, AXE angyalka, másnéven helyi bombázó, avagy a nyolcak egyike, hitvallása és közhelygyűjteménye alapján Bagi Iván partnere lehetne, mert a humor előkelő helyen szerepelt a mi fontos egy férfiben kérdésben. Egy másik látványosság is ugyanígy vélekedett, Pálinkó Eszter után viszont feladtuk, mert rájöttünk ugyanabból a levesből merítünk, így nem kapunk a válaszokból átfogó képet.