Vannak lepattintóválaszok, mint például a magánéleti kérdéseknél azt mondani, hogy az embernek nincs ideje párkapcsolatra, vagy a munkájára akar éppen koncentrálni, de azt mégiscsak túlzásnak tartjuk, hogy lassan egy generációnyi fiatal celebünk bújuk e mögé a mondat mögé. MCDC-től kezdve, a megasztáros Hienen át a nagyvárosias SP-ig azt mondják a fiatalok, hogy nincs idejük párkapcsolatokra.

A fiatal magyar hírességeknek nincs idejük a boldogságra. Mind többen vetik be az időhiányra hivatkozás formuláját, ha a sajtó a magénéletük részleteit firtatja. Csak a múlt héten 24 órán belül egymástól függetlenül két fiatal celeb jelentette be, hogy azért nem él párkapcsolatban, mert más elfoglaltságaik miatt nem engedhetik meg maguknak.

Először a Megasztárban megismert Hientől olvashattunk egy nyilatkozatot a Borsban, amiben arról beszél új klipje forgatása kapcsán, hogy nincs ideje párkapcsolatra. "Teljesen el vagyok foglalva a munkámmal, forgatásokra, fellépésekre járok, és nagyon élvezem a pörgést. Nem hiányzik a párkapcsolat, úgy gondolom, még bőven van időm a szerelemre" – nyilatkozta az énekesnő a lapnak, hozzátéve, azért szokott pasizni, csak nem akar semmi komolyat.

Alig tettük túl magunkat Hien kijelentésén, máris landolt a postaládánkban a juj.hu legújabb anyaga, ami arról szól, hogy Brasch Bencének, a Csillag születik egyik indulójának nem jut ideje a lányokra. Bár Brasch nem olyan elutasító, mint Hien, azt mondja, ha lecseng a lemeze megjelenése körül időszak, akkor talán már lesz ideje arra, hogy lemenjen egy-egy szórakozóhelyre ismerkedni.

De nem ők ketten az utóbbi időből azok a fiatalok, akik azt nyilatkozzák: nincs idejük a magánéletükre.

Szomorúan olvastuk, hogy MCDC-nek sem fér bele már az életébe egy barátnő. Pedig egri barátnőjével, Vandával minden rendben volt egy évig, de Veres Róbertnek mára annyi fellépése meg teendője lett, hogy a programok közé már nem fér be a barátnő. "A sok elfoglaltságom miatt nem tudtam sokat találkozni vele sajnos, ezért szakítottunk, mert messze lakik, de attól barátok maradtunk. De nincs köztünk semmilyen ellentét... muszáj volt, mert nem tudok többfelé szakadni" – nyilatkozta 2010 elején MCDC.

A fent említett indulókon kívül Varga Viktor magánéletének is az ismertsége tett keresztbe. Varga még a Csillag születik alatt szakított számára igen fontos barátnőjével. "Nem akartam belerángatni abba, ami itt most zajlott körülöttem, mert nem akart annyira szerepelni a médiában" – mondta Varga Viktor a Tabu Tv-nek a szakításról.

Persze nem csak a tehetségkutatóknak köszönhetően ismertté vált fiataloknak nem fér bele a magánélet a mindennapjaikba: az ország egyik legmegosztóbb énekese, SP is időhiánnyal küszködik. Éder Krisztián ezzel cáfolta is azt az egykori pletykát, hogy Zimány Lindával jár.

Örömmel néztük vissza viszont a juj.hu egyik korábbi videóját, amit Lolával készítettek, amiben a már hivatalosan sem tinisztár arról beszél: örülne, ha lenne végre valaki az életében, ráadásul ha az a valaki igazán fontos, akkor úgyis be fogja tudni illeszteni a sűrű napjaiba. Úgy látszik az időbeosztás az egyik éles választóvonal a tinihírességek és a felnőttek között.