Doutzen Kroes, a világ egyik legkeresettebb modellje a Numéro Tokyo számára ugyan nem vetkőzött le teljesen, vagyis ahogyan azt a VMAN magazinnak tette, de azért a dögös domina szerepét szívesen bevállalta Alexi Lubomirski fotósorozata kedvéért.

Az elmúlt évtized egyik legtehetségesebb modelljeként számon tartott Doutzen Kroes a Numéro Tokyo magazin májusi számában egy egész fotósorozatnyi képen szerepel, amiket egyébként Alexi Lubomirszki készített. Bár a címlap viszonylag ártatlannak mondható, addig a többi képen a holland származású modell jóval vadabb és valamivel csupaszabb oldalát mutatja meg az olvasóközönségnek. Egyes fotókon például kifejezetten dominásra vette a figurát, vegyük például azt a felvételt, amin egy lehúzott cipzárú bőrdresszben pózol, vagy azt, amin egy maszkban tekint hátra a vállai felett.

Bár melltartót láthatóan nem nagyon viselt a fotózáson, a kényes részeket mindig gondosan eltakarja, ami persze sokkal jobban beindítja egyesek fantáziáját annak ellenére, hogy manapság ennél sokkal erősebb ingerek érik a férfi- és divatmagazinok olvasóit, vegyük például a Love magazin trimmelt topmodelljeit . Persze a Victoria's Secret Angyalkommandójának tagja is vállalt már be olyan fotót, amin semmi nem maradt rejtve. 2009-ben például a VMAN magazinnak vetkőzött le anyaszült meztelenre, és a képeknek köszönhetően kiderült, hogy a most 25 éves modell nem feltétlenül a topless napozás híve.

Doutzen Kroes egyébként nem véletlenül szerepel az élvonalban, és úgy tűnik, hogy népszerűsége csak egyre nő, hiszen áprilisban az orosz Marie Claire és a norvég ELLE címlapján is szerepelt. Pedig előfordult, hogy egyes szakmabeliek kritizálták a súlya miatt. „Sokszor mondták, hogy le kell fogynom, mert ugyan jól nézek ki, de talán egy-két kilóval több van rajtam a kelleténél” – nyilatkozta Kroes, akinek viszont tetszett az, amit a tükörben látott, és úgy döntött, hogy másként alakítja tovább karrierjét, úgy, hogy ne kelljen éheznie hetekig.

Kroes hozzátette, nagyon sok lánynak nincs lehetősége arra, hogy meghozza azt a döntést, amit ő, de reméli, hogy idővel majd nekik is megadatik ez a lehetőség. „Ha nem ehetsz, ingerlékeny leszel, nem érzed jól magad, szóval hogyan is élvezhetnéd a munkádat. Nálam más a helyzet, és ezt az ügyfelek is látják, ezért is szerződtetett le két világmárka. Szeretnek velem dolgozni, és mindez annak köszönhető, hogy nem tagadom meg magamtól az ételt. Persze vannak lányok, akik adottságaiknak köszönhetően olyan soványak, de nem mindegyik modell tartozik közéjük” – nyilatkozta Kroes az Amerikai Divattervezők Tanácsának egyik februári eseményén, amin a meghívott vendégek a divatvilág és a testkép összefüggéséről beszélgettek, vagyis a mai modellektől megkövetelt konfekcióméretről.