A riporter és műsorvezető hetedik feleségétől válik, és nem kizárt, hogy az egész konfliktus a családban marad. A TMZ szerint ugyanis King felesége húgával folytat viszonyt már évek óta, és a bankszámlakivonata buktatta le.

A 76 éves CNN-műsorvezető és riporter, Larry King nyolcadszor adta be a válókeresetet – számolt be róla csütörtökön a TMZ. A válókeresetben King a szokásos „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozik, ahogy az 50 éves nej, Shawn Southwick is a magáéban, melyet pár órával férjéé után nyújtott be a Los Angeles-i Felső Bíróságon. A kibékíthetetlen ellentét azonban lehet csak a helyzet szépítése, egy új fordulat szerint valójában arról van szó, hogy Kingnek öt éve van viszonya neje húgával. És hogy mi buktatta le? Ami a filmekben is mindig a hűtlen férjek veszte: a bankszámlakivonat.

King 1997-ben vette el Southwicket, a házasságból két közös gyerek született. A TMZ információi szerint azonban a műsorvezető öt évvel ezelőtt viszonyba bonyolódott neje húgával, Shannon Engelmannel, aki a TMZ fotóinak tanúsága alapján modellként dolgozik. A viszony azóta is tart, és a TMZ szerint a házaspár közt nagyjából ezóta állandóak az akár tettlegességig is fajuló összecsapások. Egy ismerősük emlékszik egy nyilvános verekedésre is a Beverly Hills-i Nate ’n Al étterem előtt, ahol „ütötték egymást", és a hírportál szerint a válókereset beadását is egy durva üvöltözés előzte meg, ami után King csikorgó gumikkal startolt kocsijával a garázsbeállóról.

A legújabb fejlemények szerint King gavallérosan költött szeretőjére, meglepte többek közt egy 160 ezer dolláros (31 millió forintos) autóval, és „több tonna Cartier-ajándékkal”. A titkos vásárlásokat egy olyan hitelkártyával bonyolította, melyet menedzsere finanszírozott, a jelenlegi botrány pedig akkor pattant ki, amikor a nej átnézte a számlakivonatokat. Egy ismerősnek keserűen ki is fakadt, amikor meglátta a listán egy gyémántokkal kirakott Cartier-nyaklánc ellenértékét: „Nekem bezzeg soha nem vett semmiféle gyémántnyakláncot!”.

Lehet, hogy nyaklánc nem volt, de azért anyagilag a nej sem érezheti  kisemmizve magát: a TMZ szerint King három éve úgy próbálta kimutatni elkötelezettségét házasságuk iránt, hogy Southwick nevére íratott három házat – köztük a Beverly Hills-i családi otthont is –, de az asszony ettől nem lett boldogabb. Ismerősei szerint Southwick jó ideje küzd depresszióval, és szinte már egyáltalán nem is mozdul ki otthonról.

A TMZ megszólaltatta a hírbe hozott húgot, Shannon Engelmannt, aki elpanaszolta nekik, hát igen, nővére már hónapok óta üldözi őt azzal, hogy szerinte viszonya van a férjével, és mindig azzal bizonygatja az igazát, hogy mennyi ajándékot kapott ő Kingtől. „De ez nevetséges! Csak engem pécézett ki, pedig Larry az egész családhoz nagyon nagylelkű volt mindig, engem is beleértve” - védekezik a húg. Azt nem tagadja, hogy kapott ezt meg azt Kingtől, de állítja, ezek csak születésnapi és karácsonyi ajándékok voltak.

Shannon Engelmann szerint nővére egy rakás fenyegető üzenetet hagyott a hangpostáján. Amikor a National Enquirer korábban már megszellőztette kettejük viszonyát, Southwick állítólag azzal fenyegette Engelmannt, hogy ha be meri perelni a lapot emiatt, ő majd közzéteszi a bizonyítékait, amelyek alátámasztják, hogy húgának viszonya van a férjével. „Már belefáradtam, hogy én tartsam a hátam mindenért. Nincs viszonyom Larryvel, ő olyan nekem, mintha az apám volna. Szeretem a nővérem, de ami történt, nem az én hibám” - zárta le Engelmann.