Ray Charles unokája, Blair Robinson az egyike annak a két nőnek, akik szintén feljelentették a nemrég szexuális zaklatásos botrányba keveredő színészt. Robinson azt mondja, ő is jelentkezett asszisztensnek a színészhez, akit nagyapja temetésén ismert meg, és már az első nap meg kellett volna masszíroznia Seagalt. A színész közben ügyvédjén keresztül tagad, azt mondja, még csak nem is ismeri a feljelentőit.

Steven Seagalt szexuális zaklatás miatt beperelte az egyik volt asszisztense, akit a színész visszaperelt arra hivatkozva, hogy az egykori asszisztens, Kayden Nguyen megszegte a titoktartási szerződését. Seagal természetesen azt is állítja, hogy semmiféle zaklatás nem történt, ennek ellenére két további nő jelentkezett, akik azt mondják, segítenek Nguyennek bebizonyítani az igazát.

A két nő közül az egyik azt mondja, hogy Seagal fogdosta a mellét, miközben a saját gatyájába nyúlkált, a másik meg azt, hogy munkába állása első napján arra kérték, hogy masszírozza meg a színészt, és nyilvánvalóvá tették számára, hogy a munkája részeként szexuális kéréseket is teljesítenie kell.

A TMZ kiderítette, hogy az asszisztens, akinek meg kellett volna masszíroznia Seagalt, Ray Charles  unokája, Blair Robinson. Robinson elmondása szerint nagyapja temetésén ismerkedett meg Seagallal, aki már ott munkát ajánlott neki.

A megbeszélt találkozó után egy hónappal Robinson állítása szerint munkát kapott a színésznél. Ezzel szemben Seagal az ügyvédjén, Marty Singeren keresztül azt állítja, a két nő, nem alkalmazta a két új feljelentőt. Sőt, Blair Robinsont állítása szerint még csak nem is ismeri.

Az ügyvéd szerint bárki megtekintheti Seagal munkaszerződéseit, nem fogja benne megtalálni a két előkerült nő nevét. Singer azt mondja, egyértelműen arról van szó, hogy a zaklatásos sztorival előálló Nguyen ügyvédje kérte fel a két nőt, hogy szivárogtassák ki ezeket az információkat, hogy így szerezzenek publicitást maguknak.