Míg Tillának csak dobtak egy telefont, hogy majd ugorjon be a Róna utcába újabb megasztárokat konferálni, addig a női műsorvezető személyére vad válogatásba kezdett a TV2. Ön most eldöntheti, ki legyen Tilla műsorvezetőtársa a Megasztár ötödik szériájában, de felelősséget nem vállalunk. Íme néhány név, ami már felmerült.

1. Czippán Anett

 

czippan anett tv2

A TV2 nem egy RTL Klub, nincsen nekik Ördög Nórájuk, pedig nagyon szeretnének egyet. Próbálkoztak is az előállításával, még azelőtt, hogy az igazi Ördög Nóra képbe került volna, de se Görög Zita, se Szekeres Nóra nem hozhatta a várt eredményt, mert idén hosszas válogatás után újabb barnát állítottak a bulvárlapok címlapjaira, azzal a szöveggel, hogy esélyes lehet a háziasszonyi szerepre. Czippán Anettet ugyanis elindították a Megasztár műsorvezetői mikrofonjáért, hátha belőle majd dől élőben az eredetiség. A műsorvezető eddig még csak az Aktívban mutathatta be, mire képes, bár abban előre megírják neki, mit kell mondjon. Ön szerint jól elviccelődne Tillával Rendes Zoltán neje?

2. Görög Zita

 

BES 3720

Bár már háromszor nekidurálta magát, és azóta két gyereket is szült, azért Görög Zita neve még nem kopott ki annyira a köztudatból, hogy ne futhasson a TV2 újabb köröket vele, bár arról egyelőre nem szól a fáma, hogy őt visszahívnák a Megasztár műsorvezetőjének. A dekoratív külső ebben az esetben persze adott, az már más kérdés, hogy vajon az elmúlt évek alatt felnőtt-e Görög a feladathoz, hogy emberek előtt, élőben beszéljen. Ha ön úgy gondolja, igen, ajánlja a TV2 főnökeinek újrahasznosításra, hátha újra Tilla mellett keresheti hazánk legfrissebb, legeredetibb, legcelebelhetőbb megasztárját.

3. Horváth Éva

 

Horvath Eva

Kommentelőink lelkes Horváth Éva fanok, szerintük az RTL Klubtól május végén távozó exszépségkirálynő alkalmas lenne a Megasztár ötödik szériájának műsorvezetői posztjára. Horváth is indult a válogatáson, de azt egyelőre nem lehet tudni, mennyire bizonyult meggyőzőnek. Mellette szólhat, hogy már vezetett élő műsort, és valószínűleg az estélyiben végigvonulás is menne neki, de mindez azért még nem jelenti azt, hogy viccelődésben is partnere lehet Tillának. Adjon maximum pontot, ha úgy érzi, hogy Horváth Éva szájából szeretné hallani, ki legyen 2010 Megasztárja.

4. Peller Mariann

 

31-fandf

A Reggeliből Lilu és/vagy Erdélyi Mónika miatt kirúgott műsorvezetőnő egyelőre az egyetlen ismert szőke hajú induló a Megasztár konferansziéjának posztjára, bár lapunknak ő is csak sejtelmesen hallgatott, amikor erről kérdeztük. A hangja különleges, talán kicsit sokat vihog, de meg lehet őt jóra csinálni, amennyiben a TV2 bevállalja, hogy két jó értelemben vett bohócot kér fel a megasztárok becserkészésére. Szerintünk nem biztos, hogy ártanának vele a műsornak, talán még valami eredeti is kisülhetne belőle, az már viszont más kérdés, hogy mennyire bevállalós a TV2. Valószínű, hogy ennyire nem, de ön most ösztökélheti a vezetőséget, hogy nem kell mindig a papírformát követni.

5. Rúzsa Magdi

09-hallmark

A hiba nyilván a mi készülékünkben van, de az elcelebesedés útját eddig jó érzékkel elkerülő Rúzsa Magdit nehezen tudjuk elképzelni, amint arról kérdez, hogy a delikvens mit érezhetett, amikor megtanulta a Stairway to heaven szövegét. Ez nem feltétlenül baj, de azért a kiszivárogtatás inkább csak promóciós húzásnak tűnik, hiszen Rúzsa Magdi a megasztár szerepét legjobban játszó megasztár, aki nem valószínű, hogy szeretne beállni a mielőtt a nyuszis magazinban levetkőzött műsorvezetőnők sorába, de az is lehet, hogy unja az éneklést és most rekedt hangon akar új tehetségeket találni. Az viszont biztos, hogy ha ön szerint ez egy jó ötlet, és Tilla mellett a helye, akkor most klikkelhet érte.

6. Szekeres Nóra

 

BES 7221

Szekeres Nóra már egyszer állt Tilla mellett, most mégis őt is újra megnézték, biztos nem találtak az archívumban elég régi felvételt. Persze ő is változhat, amit nyilván most jól leteszteltek. Szekeres Nóra ugyan Liptaitól most éppen a babamama magazint örökölte meg, ha a vezetőség ezt a vonalat akarja erősíteni, akkor nem lesz belőle Megasztár biodíszlet, ha azonban szeretnék őt visszaemelni a szexistennő szerepkörbe, akkor még van némi esélye. Az persze kérdés, hogy ennyi barna bombázó mellé befér-e, hiszen egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a TV2 nem akar változtatni az ezek szerint már bevált stratégián, hogy barna szépséget állítson a szeppent indulók mellé. Maradjon minden a régiben?

7. Zimány Linda

 

07-zimanylinda-IMG 5311

Szőkéket favorizálóknak nagy öröm lehet, hogy Zimány Lindát is meghívták abba a buliba, ahol megfelelés esetén mikrofont és szerződést ajánl a TV2. Zimány a Velvetnek elmondta, sokat tanult az RTL Klubban a műsorvezetésről, hiszen a Cool Live-ban beszélgetett emberekkel, de azért egy Megasztár kicst másról szól. Abban van súgógép is. A koronázatlan Twitter-királynőt elsőre kicsit nehéz elképzelni, amint Tilla mellett jópofákat mond, de a mosolya egész biztosan őszinte lenne. Lássuk hát, önök mennyire szeretnék, hogy Zimány mondja ki az új Caramel nevét?

8. Hajdú Péter

 

SCS 8027

Az a nagy harci helyzet, hogy Sarka Kata terhes. Pedig barna, és már mellei is vannak, hát még milyenek lesznek. Persze nincs nagy baj, hiszen itt van nekünk Hajdú Péter, miért, ki találta azt ki, hogy egy nőnek és egy férfinak kell vezetnie a Megasztárt? Tillát lehet jól öltöztetni, Hajdúnál viszont ki kérdezhetne hitelesebben? Ő csempészne csak igazi drámát egy I feel goodba, vagy képzeljük csak el, amint leugatja Presser Gábort, hogy de hát mester, nem is hamis az a félhang. Tilla és Hajdú lehetnének az új Stan és Pan is akár, játszhatnák, hogy elcsúsztak az indulók izzadságcseppjein, igazán üdítő látvány lenne. Sajnos erre az egészre igen kicsi az esély, de a korábbi kommentekből kiderül, hogy olvasóink egyáltalán nem tartják ezt a verziót elképzelhetetlennek, viszont így kimaradna a jócsaj faktor a műsorból, ami sajnos elengedhetetlen.