Skrapits Erik egy évig még biztosan kezelésre szorul, mert az ágyéki szakasznál porckorongsérve lett. Már gyerekkorában kialakult a betegsége, de most fordul olyan komolyra, hogy mozdulni sem tud tőle. Kisó ápolja, és heti háromszor viszi az Ormos Intézetbe. A szólókarrier addig várat magára.

Egy olvasó arról tájékoztatta a Velvetet, hogy Kisót és fiúját, a No Thanx egykori énekesét, Eriket visszajáró vendégként üdvözölték az alternatív gyógyászattal foglalkozó Ormos Intézetben. „Nem először lehettek ott, szinte jó ismerősként fogadták őket. Erik alig bírt menni, a bejelentkezésből és kezelésből ítélve komoly gerinc problémája lehet. Egyébként szépek voltak, főleg Kisó” – írta feljelentőnk, Balla. Kiss Orsolya, azaz Kisó jelezte, hogy nem tévedett olvasónk, valóban ők jártak az intézetben.

Járni sem tud

„Eriknek valóban komoly gerincproblémai vannak. Porckorongsérve van az ágyéki szakasznál. Hamarosan elvégeznek rajta egy MRI vizsgálatot, aminek az eredménye a kezelésén nem változtat, hiszen műtétbe biztosan nem egyezik bele. Manuálterápiára jár, illetve jövő héttől, egy éven keresztül, heti két-három alkalommal gyógytornászhoz - mondta Kiss, aki azt is hozzátette, nem egy rossz mozdulatnak köszönhető az énekes állapota. „Gyerekkorában is volt ezzel problémája, de nem vette komolyan, hiszen ha az embernek nincsenek fájdalmai, hajlamos a problémával nem foglalkozni. Fél éve azonban egyre gyakroribbak lettek a fájdalmai. A végén már ott tartottunk, hogy járni sem tudott.” Amikor Skrapits állapota nem tette lehetővé, hogy kimozduljon a lakásból, Kisó ápolta, vitte orvoshoz. A műsorvezető édesanyja pedig főzött rá.

A műsorvezető szerint Skrapits Erik ezért is döntött úgy, hogy személyi edzőnek tanul, ugyanis szerette volna a betegség hátterét megérteni, és megismerni. Porckorongsérve egyelőre akadályozza, hogy saját szóló karrierjével foglalkozzon, hiszen konkrétan a második fellépését is le kellett mondania. „A VIVA Comet sajtótájékoztatóján mutatkozott volna be a zenekarával, de nem volt olyan állapotban. Remélem a BRAVO OTTO gálán már tud játszani, de még az is kétséges.” Kisó, mert megkértük - bár egy országos kereskedelmi rádió és hatvan vidéki rádió játssza már az első dalát, mi mégsem ismertük – összefoglalta miben más barátja szólókarrierje, mint a No Thanx. „Erik a szólólemezén a horvát gyökereiből táplálkozik, a zenekar tagjai pedig régi barátai. A színpadi megjelenése már jóval érettebb, és érdekes módon nem csak a tinik szeretik a számait. De büszke a múltjára, mert sok mindent köszönhet a No Thanxnek. Most magyarul és horvátul is énekel.”