Nem könnyű levonni azt a végkövetkeztetést, hogy ugyan ki a legvonzóbb és legdögösebb külföldi celeb, ugyanis szinte naponta hirdetnek újabb győztest. Az FHM olvasói idén Cheryl Cole-nak és Marisa Millernek szavazták meg ezt a címet, a Maxim szerint azonban Katy Perry a szexisség netovábbja. Az egyéb felméréseknek sincs se szeri, se száma. Sandra Bullock például nemrég bezsebelte a legszexisebb egyedülálló anyukának járó elismerést. Ehhez mindössze annyi kellett, hogy titokban adoptáljon egy kisfiút, férje pedig csúnyán lebukjon.

Nem telik el nap anélkül, hogy valamelyik magazin vagy cég ne jelentené be, hogy az ő felmérésük szerint ugyan ki a legszexisebb, legszebb és legdögösebb híresség. Persze ez nem újdonság, szinte minden évben van egy ilyen időszak, amikor teljesen összezavarják azokat, akik fogékonyak az ilyen listákra. Idén a Velvet először egy egyszerű brit felmérés eredményét közölte a témával kapcsolatban . Mint kiderült, a nők és a férfiak két különböző celebet találtak a legvonzóbbnak. Nahát, hogy mik vannak! A megkérdezett nők 24 százaléka úgy vélte, hogy az igen nőies idomairól ismert énekesnő, Beyoncé a legdögösebb, míg a férfiak nagy része inkább Megan Fox mellé tette le a voksát. A megkérdezettek egyúttal a másik végletre is szavazhattak, és egyöntetűen úgy vélték, hogy Jordan, azaz Katie Price a legkevésbé vonzó híresség.

Szexis és szingli

Ezt követte a netes társkeresők felmérése. Az oldalak üzemeltetői arra kérték a felhasználóikat, hogy legyenek kedvesek, és döntsenek arról, hogy mégis ki a legszexisebb egyedülálló édesanya kerek e világon. Éppen kapóra jött Sandra Bullocknak, hogy fény derült férje, Jesse James hűtlenkedésére, és így kénytelen volt kidobni a szűrét. Talán sejtette, hogy ez a kapcsolat nem ér rózsás véget, ugyanis még januárban adoptált egy kisfiút, igaz, a nyilvánosság csak a szakítás után értesült az örökbefogadásról. Akárhogy is történt, így tökéletesen beleillik az egyedülálló anya kategóriájába, és a felhasználók sorsának édes-keserű alakulását egy első hellyel jutalmazták. Ami a többi helyezést illeti, a nemeknek itt is más volt a preferenciája. A férfiak körében például Kate Winslet, míg a nők körében Madonna volt a legnépszerűbb.

A dögös szomszédlány

És most jöjjön két magazin, amik elöl járnak a legszexisebb celebek listázásában. Az amerikai Maxim pár nappal ezelőtt hirdette ki, hogy márpedig szerintünk az éppen esküvőjére készülő Katy Perry a legdögösebb . Állítólag azért vezeti ő a kiadvány százas listáját, mert ő az a vagány és dögös csaj, akire a fiúk igazi barátként tekintenek, majd egyszer csak rájönnek, hogy mindvégig szerelmesek voltak belé.  Egy évvel korábban még Olivia Wilde-ot, a Doktor House sorozat egyik női szereplőjét favorizálták . A színésznő tizenkét hónap leforgása alatt nemcsak az első három helyről maradt le, hanem az első tízről is, és csak a huszadik helyezésre futotta. Szintén nagyot bukott Angelina Jolie is, aki idén tíz helyet csúszott vissza, és csak a harmincnyolcadik lett. Lindsay Lohan is hiába vetkőzött Kate Mossként, vagy pózolt pucér fenékkel Terry Richardsonnak, az első száz közé is alig került be.

Helycserés támadás

Alig bontották fel a pezsgőiket Katy Perry rajongói, máris jött a következő bejelentés. Ezúttal a brit FHM osztotta meg a közvéleménnyel, hogy ők, pontosabban olvasóik kit tartanak a legszexisebbnek a világon. Véleményük szerint nem az amerikai énekesnő, hanem a Victoria's Secret egyik modellje, Marisa Miller a nyerő. A szavazás során több mint egymillió voksot gyűjtött be a magazin, és huszonnégy ország olvasóinak a véleményét kellett összegezniük. Egy kevésbé kiterjedt, csak a brit olvasókra vonatkozó felmérés szerint azonban Marisa Millert csak a harmadik hely illeti meg, és bizony idén is Cheryl Cole a legtutibb celebnő. Az X Faxtor tehetségkutató külhoni verziójának zsűritagja egyébként címvédőnek számít, hiszen már tavaly is ő vezette a listát. Az már csak hab a tortán, hogy a globális listán pont Cole van a harmadik helyen. Megan Fox mindenesetre stabilan tartja a második helyezést.

Külön kategóriák

Akkor ki a legdögösebb?

Nemrég egyébként a Victoria's Secret is beszállt az ízlésháborúba. Ők azonban nemcsak egy kategóriában hirdettek győztest, hanem akárcsak tavaly a Velvet, szinte minden izgalmasabb testrészhez külön nevet rendeltek. A legszexisebb láb Carrie Underwoodé, a legszexisebb szemnek Ashley Greene a birtokosa, a legszexisebb szájnak pedig a vörös rúzst is reklámozó Scarlett Johansson. Ami a többi, nem ennyire testrész-specifikus kategória képviselőit illeti, a legdögösebb színésznő a korábban már említett Olivia Wilde lett, a legszexisebb énekesnő pedig Katy Perry, akiről már szintén volt szó korábban. (A teljes listát egyébként itt találják meg.)