Terry Black a Reggeli című műsorban egy vita során levette volt élettársa, Némedi Mari haját, amihez az éppen műsorvezetői szerepet betöltő Ördög Nóra asszisztált. A Mónika show-t felidéző, szórakoztató jeleneteket láthattunk valami furcsa viszályról, amelyben Terry Black notórius hazudozó, volt élettársa meg Klapka György fiával él együtt.

Volt az RTL Klub Reggeli című műsorában egy hosszú beszélgetés, amiben Némedi Mari, Terry Black egykori élettársa, Klapka György fiának, Klapka Dennisnek a jelenlegi partnere hosszasan szidta Terry Blacket, aminek a részletezésétől el is tekintenénk, többek között azért, mert ezt azért már mi sem vagyunk hajlandóak követni. És tényleg, 17 perc Terry Blackről és Némedi Mariról? Azt már nem!

A lényeg az, hogy Némedi valamiért neheztel Blackre, ezért azt mondta róla, hogy notórius hazudozó, és szidta mint a lovat a stúdióban, miközben Black a stúdió egy félreeső részéből hallgathatta a beszélgetést. Nagyjából a hetedik perc környékén lesz érdekes a dolog, amikor Terry Black megunja, hogy szidják, odasétál az Erdélyi Mónika szerepét éppen betöltő Ördög Nóra előtt ülő Némedihez, és dühösen lekapja a fejéről a parókáját.

Csodaszép jelenet, viszont teljesen érthetetlen. Miért van fekete paróka Némedi fején, ha van haja, ráadásul olyan, mint amilyen a parókája? Mindegy, szerencsére ezt nem nekünk kell megfejteni.

Nem is ragoznánk tovább a dolgot, a vita második felét képtelenek voltunk megnézni, pedig ott már vannak olyan részek, amikor Terry Black és Némedi Mari egymással vitatkoznak, miközben Ördög Nóra és Hujber Feri egy paraván mellett állva nézik őket. Hiába, a Mónika show nem vész el, csak átalakul.