A pletykafészek tinisorozat főszereplője nyitott szájjal mutatja be 2010 legszexibb és legdivatosabb fürdő – és szörfruháit a júniusi Vogue-ban. A divatlap főszerkesztője szerint a 22 éves Lively megfelelő példakép lehet a fiatal nők számára, mert nemcsak sportos és egészséges életmódot folytat, hanem családcentrikus és szeretnivaló is. Főleg, amikor kifejti, hogy bele kell pisilni a szörf-, illetve búvárruhába, mert melegen tart, ráadásul mindenki ezt csinálja. A fotózáshoz Lively kellékeket is kapott: az egyik egy szörfeszka, a másik Rob Machado szörfbajnok volt.

Az amerikai Vogue magazin júniusi száma azt bizonyítja, hogy van olyan fotós – és szerkesztő -, aki még hisz abban, hogy a nyitott szájjal történő pózolás igenis erotikus, de persze az is elképzelhető, hogy maga Blake Lively, A pletykafészek című tinisorozat 22 éves főszereplője tartja ezt annyira szexinek, hogy egy-két fotó kivételével minden képen tátott szájjal bámul egy adott pontra. A színésznő a Vogue júniusi számában 2010 legszexibbnek vélt fürdő- és szörfruháit mutatja be tíz oldalon keresztül - írja a Stylelist.

Sportos, egészséges, családközpontú

Ez egyébként jól is jön most a 22 éves Livelynek, aki nemrég Ryan Reynolds oldalán főszerepet kapott a Green Lantern című filmben. Az alkotást az Imdb szerint 2011-ben mutatják be, aminek vélhetően egy vagy több újabb Vogue-címlap lesz az eredménye. A médiagépezet működését Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője a következőképpen fogalmazta meg. „Lively már korábban is szerepelt a Vogue-ban: 2008 márciusában, amikor szélesebb körben is ismert lett a Gossip Girl (A pletykafészek), aztán 2009 februárjában Mario Testino és Tonne Goodman készített róla képeket, 2010 márciusában pedig ő lett az új generáció stílusikonja” – idézte fel Lively Vogue-megjelenéseit Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője.

Wintour azt is megindokolta, miért épp Beckhamné modelljére esett a választása. „Remek példakép a fiatal nők számára: sportos, egészséges, családközpontú, és egyszerűen bűbájos” – mondta Wintour.

Szörfbajnokkal pózolt

A 22 éves színésznőt ezúttal nem elegáns ruhákba, hanem fürdő - és szörfruhákba öltöztették be, majd szörfdeszkával meg anélkül, Rob Machado szörfbajnokkal vagy egyedül több tucat fotót készített róla Mario Testino Kaliforniában. A képeket persze megdolgozták, eltüntették például Lively hasát és mellét – írják az amerikai bloggerek, akik nagyobb keblet és hasat szeretnének A pletykafészek sorozat Serena van der Woodsenjének.

Lively a Vogue-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon élvezte a fotózást, amelynek ideje alatt remekül kijött a szörfbajnokkal, Rob Machadóval is, akinek nemcsak a stílusát, de a haját is roppant kellemesnek találta. Utóbbi a lapnak elmondta, bár hallott már A pletykafészek című sorozatról, még egy részt sem látott belőle. Mint kiderült, ez nem okozott különösebb problémát a közös munka során, ami mellett Livelynek arra is jutott ideje, hogy elsajátítsa a szörfözés alapjait. A sportággal egyébként eddig összesen egyszer, 13 éves korában került közelebbi kapcsoltba, ám miután a kísérlet balul sült el – Lively orra megrepedt -, érthető, hogy a színésznő nem erőltette a szörfözést. Annak ellenére, hogy Lively nem gyakorlott szörfös, arról tudott, a búvár -, illetve szörfruhába bele kell pisilni, mert melegen tart, ráadásul mindenki ezt csinálja.