A zenésznek új lemeze jelenik meg, ennek apropóján a Madame Tussaud’s viaszmúzeumban saját viaszbábujaként pózolt, majd megijesztette a vele fényképezkedőket. Az összefüggés: az új lemez címe Sikoly.

A Black Sabbath énekeseként ismertté vált, később szólókarrierre váltó, 61 éves angol rockernek június végén jelenik meg új lemeze Scream címmel, ennek beharangozó kampánya volt a tökegyszerű és vicces akció: ijesztgessünk rajongókat! A Sötétség Hercege ezért a New York-i Madame Tussaud’s viaszmúzeumban saját viaszbábujának adta ki magát, egy kanapén mozdulatlanul ülve várta, hogy a látogatók fotózkodni akarjanak vele, amikor azonban valaki gyanútlanul besétált a csapdába, hirtelen megmozdult és rájuk huhogott. A többség eleget tett a várt reakciónak és sikoltozott, aztán persze röhögtek.

Az egész akcióról videó is készült, ami a zenész hivatalos Facebook-oldalán debütált, és amiből kiderül, hogy Osbourne maga is végigpózolta a múzeumot. Fotózkodott például a viasz Barack Obamával az Ovális Irodában, és saját neje, Sharon Osbourne bábujával is, de egyikük se mozdult meg.


A zenésznek egyébként önéletrajzi könyve is jelent meg nemrég, annak a dedikálását például bombariadó miatt kellett félbeszakítani. A robbanószerkezetről végül kiderült, hogy csak petárda, de ha már ott voltak, a tűzoltók ezt is hatástalanították.