Britney Spears bugyi nélkül üvöltözve készíti ki testőreit

2010.06.09. 18:18
Fernando Flores, az énekesnő egyik testőre a napokban felmondott, ugyanis elege lett abból, hogy Spears kikezdett vele. A 29 éves férfinél akkor telt be a pohár, amikor Spears apja őt tette felelőssé azért, mert tiltása ellenére a celeb bugyi nélkül lépett ki az utcára. Rajta kívül még másokat is zavart a néha teljesen meztelenül flangáló híresség, de sokan félnek attól, hogy elveszíthetik a munkájukat, ha egy rossz szót is szólnak.

Az énekesnő egyik volt testőre, Fernando Flores azért mondott fel, mert az énekesnő többször megpróbálta elcsábítani – írja a Sun. A 29 éves férfi, aki korábban rendőrként dolgozott, most azt fontolgatja, hogy bepereli egykori munkaadóját. „Attól félt, hogy elveszítheti a munkáját, ha nem viszonozza az énekesnő közeledését. A múlt héten végül felmondott, és most azt tervezi, hogy jogi útra tereli az ügyet. Nem könnyű Britneynek dolgozni. Kész rémálom, állandóan változik a hangulata. Meztelenül rohangál a házban, és üvölt a személyzettel” – nyilatkozta Flores egyik barátja. Hozzátette, a testőrök attól félnek, hogy azonnal kirúgják őket, ha a hírességnek nem tetszik valami. „Sajnos Fernandót különösen kedvelte, így rajta sokkal nagyobb volt a nyomás. Jól akarta végezni a munkáját, de a helyzet elviselhetetlenné vált számára” – tette hozzá a meg nem nevezett ismerős.

A bűnbak

Az utolsó cseppet állítólag az jelentette a pohárban, amikor az énekesnő apja, Jamie Spears úgy döntött, hogy lánya nem léphet ki az utcára fehérnemű nélkül. Az aggódó apa megkérte a testőröket, hogy segítsenek  betartani ezt a fontos szabályt. „A személyzet számára kínos volt arra utasítani őt, hogy vegyen fel melltartót és bugyit. Pár fickó ugyan szólt neki, de a többiek túl szégyenlősek voltak. Jamie persze rettenetesen dühös lett, amikor meglátta, hogy a lánya mégis fehérnemű nélkül ment el otthonról, és Fernando lett a bűnbak. Nem rúgták ki, de egyértelmű volt, hogy őt hibáztatják a történtekért. Egyszerűen elege lett” – nyilatkozta az ismerős. Flores, akinek egyébként két gyermeke van, állítólag több millió dolláros kártérítést követelne egykori munkáltatójától az őt ért sérelmek – többek közt a szexuális zaklatás – miatt.

A titkos tanú kitálal

bspearshappy051010 13

Nem ez az első eset, hogy Spearsről egy volt testőr nem túl hízelgően nyilatkozik. Három évvel ezelőtt Tony Barretto tálalt ki mindent Britney Spears mozgalmas magánéletéről . Az egykori testőr a gyermekelhelyzési per egy "titkos" tanúja volt, és természetesen Spears volt férje, Kevin Federline vetette be őt az ügy érdekében. Az énekesnő közvetlenül azután vette fel maga mellé Barrettót, hogy kijött a malibui Promises Központból, és gyorsan kiderült, hogy az elvonókúra nem volt valami sikeres. A férfi részletesen vázolta az énekesnő különböző függőségeit, valamint különös viselkedését, amivel néha két fiát is megijesztette.

Régóta vetkőzik

Már Barretto is beszámolt arról, hogy a híresség előszeretettel flangál egy szál semmiben az alkalmazottak előtt. „Mielőtt elkezdtem volna neki dolgozni, figyelmeztettek arra, hogy imád vetkőzni. Körülbelül egy tucatszor láttam csupaszon, és mindig zavarba jöttem. Mindenhol levetkőzik – otthon, a stúdióban, a klubokban” - nyilatkozta a férfi, aki bírósági vallomása mellett egy exkluzív interjúban is felszólalt egykori főnök ellen...persze csak és kizárólag Spears gyermekeinek érdekében. Ezt többek közt azzal próbálta bizonyítani, hogy még a gyermekvédelmi hivatalnál is feljelentette a hírességet.