Továbbra sem kell attól tartani, hogy Kurt Cobain özvegye végleg a jó útra tér, és soha többé nem szórakoztat majd botrányaival. A magát tisztának valló énekesnő nemrég feltett Facebook-oldalára egy olyan fotósorozatot, ami bizonyára nem nyeri majd el a tetszését a világ erkölcsösebb polgárainak. Az egyik fotón például a szétműtött Amanda Lepore előtt alázkodik meg, egy másik képen pedig Michael Jackson jól ismert mozdulatával nyúl magához.

Bár lányával továbbra sem találkozhat , Kurt Cobain özvegye nem igazán tesz komoly erőfeszítéseket annak érdekében, hogy ez megváltozzon. Sőt! Nemrég például arról regélt, hogy Gwen Stefani férje, Gavin Rossdale mellett Kate Moss is megvolt neki , ami miatt egyébként ott is hagyta legutóbbi pasija, Andre Balazs, most pedig igen provokatív képeket töltött fel Facebook-oldalára. Az egyik ilyen fotón az énekesnő egy állatmintás fehérneműben térdepel a kezében egy korbácsot tartó Amanda Lepore előtt, aki egyébként egy igazi transzszexszuális divatikon, és aki a plasztikai sebészek kitartó munkájának köszönhetően igen jellegzetes külsővel bír.

Persze az előbb említett felvétel mellett még több botrányos képpel is megörvendeztette a világot Love, aki nemrég azt sem tudta igazán eldönteni, hogy pontosan hogy is hívják . Egy másik fotón a 45 éves híresség például egyik kezével éppen a lába közé nyúl Michael Jacksont is megszégyenítő módon, a másikkal pedig bemutat a kamerának, valamint van topless hintázós, vagy egy meztelenül földön fekvős alkotás is a sorozatban. A Daily Mail szerint egyébként a képek nem mostanában, hanem jó pár évvel ezelőtt születtek. Persze akár igazán friss képekről is beszélhetnénk, hiszen Courtney Love életvitele nem sokat változott az évek során. Az étkezési zavarokkal és drogporblémákkal küzdő hírességet pedig az sem riasztja vissza, hogy már lánya, Francis Bean Cobain sem igazán kíváncsi rá, és a bíróság is támogatja ebben a tinédzsert.

Ha csak az utóbbi napok terméséből szemezgetünk, akkor van pár nem túl bizalomgerjesztő fotó, amit maga a művésznő készített magáról, és tett közzé a Twitter oldalán , egy rövid oktatóvideó arról, hogyan is kell transzvesztitának sminkelnünk magunkat, és rengeteg kínos nyilatkozat. A magát már tisztának valló énekesnő februárban például arról mesélt, hogy a prostituáltak mindig tudják, hogy honnan lehet drogot szerezni, és anno ez volt az egyik trükkje. Később a nevével variált , és az is kiderült, hogy tavasszal majdnem öngyilkos lett . "Nem mondom el, miért, de az önutálat az oka. Érted, nem lenne jobb, ha nem lennék itt? Mindig is elég önpusztító életet éltem, szükségem van arra, hogy megvédjem magam magamtól" – mondta az énekesnő az NME-nek. A komoly témák után a szexuális életét ecsetelte, vagyis azt, hogy milyen ismert emberekkel bújt ágyba.