A csinos alakhoz nemcsak egy kívánatos dekoltázs, hanem egy formás fenék is szükségeltetik, amiből a hazai celebeknek is kijutott. Összeszedtünk néhány hírességet, nézze meg képeinket, és találja ki, kinek a seggét látja! A döntés nehezítése érdekében ezúttal nem segítünk linkekkel, viszont jó hír, hogy az eredményre nem kell egy hétig várni, a szavazás után a fotókra kattintva ellenőrizhetik tippjeik helyességét.

Kemény lett a feneke

Ki szerepel a képen?

A lista első fenekének tulajdonosa adta az ötletet cikkünkhöz, ugyanis az énekesnő nemrég arról számolt be, életmódváltásának köszönhetően tompora nagyon kemény lett, ami persze párjának is bejön. A Zs kategóriás celebségből kitörni kívánó egykori megasztáros korábban ruhátlanul is megmutatta seggét: a Marjai Judit által készített fotó természetesen jótékony célra készült, az énekesnő az öncélú magamutogatásból köszöni, nem kér.

Tartalmat vitt a képekbe

Ki szerepel a képen?

2008-ban a legszebb fenekű és a legszebb lábú celebek mezőnyében is indítottuk a táncosnőt, akit a TV2 egyik műsora tett ismertté. Röviddel a tehetségkutató után igent mondott a Playboy megkeresésére, amit kizárólag azért vállalt el, mert nyitottak voltak az ötleteire, hagyták, hogy tartalmat vigyen a képekbe.

Nem direkt helyezkedik

Ki szerepel a lenti képen?

A volt playmate-en minden eredeti, és ez olyan fontos számára, hogy ha van rá lehetősége, ezt hangoztatja is. A már számtalanszor leszögezett tételt legutóbb a Blikk hasábjain fektette le, amikor arról számolt be, az olasz Playboy vezetőségének nagyon bejött, hogy csak a műkörme természetellenes. A modellt a monacói hercegnő volt férjével is hírbe hozták, amire csak annyit mondott, nem szánt szándékkal helyezkedik.

A naptártól remélte a szerelmet

Ki szerepel a képen?

A negyedik fenék tulajdonosa nemcsak naptárakban szerepelt, de egy bűnügyben is áttételesen érintett volt. A glammodell nem igazán kívánta kommentálni a történteket, 2010-es naptárjáról viszont annál szívesebben beszélt: elmondta, a fekete-fehér képektől reméli a szerelmet, és úgy tűnik, vágya be is teljesült, mert néhány hónappal ezelőtt már új pasijával haknizott a médiában.

Spontán is vetkőzik

Ki szerepel a képen?

A divattervezéssel is kísérletező modell szeret vetkőzni, és abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezt családtagjai sem bánják. A modell minden évben tematikus naptárral rukkol elő: 2010-ben a Kabaré, 2009-ben pedig a pin up jegyében örökíttette meg magát az utókornak. Az ötödik versenyző nemcsak alkalmakkor, hanem spontán is képes vetkőzni: tavaly júliusban egy edzés után érezte úgy, meg kell mutatnia testét.

Imád vásárolni, és ezt nem is titkolja

Ki szerepel a képen?

A minden celebesemények résztvevője ugyanannak a márkának tervez, mint az előző tompor tulajdonosa. A magát karrieristának valló modell nemrég összeköltözött pasijával, és azt is közölte, nem azért takarít helyette szakember, mert leesik az ujjáról a karikagyűrű, hanem mert nincs rá ideje. A modell egyébként minden jelentős és kevésbé fontos eseményről beszámol Twitter-oldalán, melynek központi témája a "shopizás".

Későn vesztette el a szüzességét

Ki szerepel a képen?

Már nem pornózik, viszont annál gyakrabban sztriptízel a hatodik tompor gazdája. Hivatalos keretek között legutóbb a Playboynak vetkőzött le, de mint azt a Velvetnek elmondta, órabére nem változik a férfimagazinos megjelenés miatt, így is annyit keres, amennyiből négy prostituáltat ki lehetne fizetni. A hivatásos sztripper azt is megosztotta lapunkkal, hogy szüzességét viszonylag későn, 18 évesen vesztette el, de mivel már korábban bőven volt része szexuális tapasztalatokban, nem volt számára meghatározó élmény az első alkalom.

Terhessége után is vetkőzött

Ki szerepel a képen?

Nyolcadik versenyzőnkkel nemrég elszaladt a ló, és ennek meg is lett az eredménye, nemrég feljelentették rágalmazásért és becsületsértésért. A fenék gazdáját az anyaság sem gátolta meg abban, hogy levetkőzzön: 2009 őszén ismét szerepelt a CKM-ben, négy hónappal később pedig bejelentette, ismét várandós. Az erről szóló hírek persze azonnal ellepték a sajtót, és miután még mindig terhes, azóta sem szenvedünk információhiányban.

Lemezlovassá lett

Ki szerepel a képen?

A playmate-ek és pornósok menekülőútját, a lemezlovasságot választotta hivatásnak a kilencedik versenyző, aki a listában szereplő hírességekhez hasonlóan minden évben kiveszi a részét a naptárdömpingből. Bár még hátra van néhány hónap a 2011-es celebnaptárak elkészítéséig, versenyzőnk ilyenkor sem tűnik el, mindig megtalálja azt a hírt, amivel telehaknizhatja a médiát.

Nemzetközi hírnévvel bír

Ki szerepel a képen?

A modellt rendkívül lefoglalják külföldi munkái, így csak ritkán tud hazajönni Magyarországra, pedig nagyon fontos neki, hiszen itt élnek barátai és családja. A modellel nemcsak a divatházak dolgoznak szívesen, hanem a magazinok is: idén már több lapban is viszontláthattuk.

Az igényes aktok jót tesznek a lelkének

Ki szerepel a képen?

Csak hosszas gondolkodás és egy mellműtét után mondott igent a Playboynak az utolsó tompor gazdája. Bár szinte biztos, hogy a fiatal kora ellenére anyává lett műsorvezető fotója is találkozott a Photoshoppal, minden elismerésünk az övé, persze, csak ha nem olyan mértékben retusálták, mint Demi Moore-t vagy Madonnát.