Egykori szeretője apasági keresetben akarja elismertetni az állítólag a golfbajnoktól született 9 éves fiát. A képet árnyalja, hogy a szerető anya gyerekét a nagyival nevelteti, aki pedig cserébe azt állítja: lánya klinikai eset, csak Woods pénzére hajt, ő pedig DNS-teszttel tudja bizonyítani, hogy a kisfiú apja nem a golfbajnok.

A 15-ös számú Tiger Woods-szerető, Devon James pornós és escortlány állt elő a nem igazán meglepő új hírrel, miszerint a a szeretők közül ő az, aki ügyesen gyereket is szült a szexfüggő, és nejéhez zsinórban hűtlen Tiger Woodsnak. Pornósoknak milliárdos golfbajnokokkal felcsináltatni magukat az álmoskönyv szerint kiadós összegű gyerektartásból éldegélést jelenthet, nem meglepő tehát, hogy a nő bírósági úton szeretné elismertetni Woodsszal az apaságot. James szerdán nyújtotta be a papírokat, melyekben azt állítja, Woods az apja 9 éves kisfiának, aki Austin T. James névre hallgat, és anyja szerint nevének középső T. betűje nem más, mint „titkos utalás Tigerre”.

Ha James igazat mond, a kisfiú lenne a sportoló harmadik gyereke: Woodsnak Elin Nordegrentől 2007-ben egy Sam Alexis nevű kislánya született, majd 2009-ben egy Charlie Axel nevű kisfia; a férje hűtlensége miatt válófélben lévő nej épp most szeretne kizárólagos felügyeletet nyerni felettük.

Megdönthetetlen érvelés

A New York Daily News egy James-közeli ismerőstől úgy tudja, a pornósnak és a golfosnak még Woods házassága előtt volt viszonya. James ekkoriban 19 éves volt, és korántsem pornós: „egy keresztény iskolai program keretében ismerkedtek meg. Azonnal egymásba gabalyodtak, ő pedig teherbe esett, de úgy döntött, nem mondja el Tigernek. De az biztos, hogy ő az apa, [Devonnak] akkoriban nem volt viszonya más afroamerikai férfival”  - állítja a forrás.

James a második nő, aki házasságon kívül gyereket várt Woodstól: a golfbajnok egy másik szeretője, Teresa Rogers 2004-ben állítólag szintén teherbe esett, és többmilliós hallgatási pénz kapott Woods stábjától diszkréciójáért cserébe.

Módosult a történet

A pornós márciusban ejtette el először, hogy két és fél évig viszonya volt a sportolóval. Akkoriban még az volt a hivatalos sztori, hogy egy barátnője szólt neki, hogy volna valami pénzes fickó, aki szívesen fizetne egy kétlányos felállásért. A pénzes pasiról már csak a szállodai szobában derült ki, hogy Tiger Woods az: „Helló, Tiger vagyok, örülök, hogy megismertelek” – beszélgetett mélyrehatóan Jamesszel a híresség, majd a lényegre tértek. A két nő állítólag fejenként 2000 dollárt kapott a menetért.

James most már azt állítja, az valójában nem is az első alkalom volt, hisz neki akkor már rég, tinédzserkora óta viszonya volt a golfbajnokkal, ez a romantikus édeshármas csak arra volt jó, hogy újra találkozzanak, és közölhesse a sportolóval a jó hírt, hogy apa lett: „Megmutatta neki Austin fotóit, és elárulta, hogy ő a gyerek apja. Woods nem akart találkozni a kisfiúval, de küldött neki ajándékokat” – állítja a lapnak nyilatkozó forrás.

"A lányom klinikai eset"

Az ügynek újabb értelmezési lehetőséget adhat, hogy Devon James fiát valójában anyja, Sandra Brinling neveli – aki egyben a kisfiú hivatalos gyámja is –, a hivatalos iratokban ezért a gyerek nem is Austin T. James, hanem Austin T. Brinling néven fut. A nagyi a TMZ-nek úgy fogalmazott, lánya patologikus hazudozó, és azt is belengette, hogy ő bezzeg pontosan tudja, kicsoda a kis Austin T. Brinling valódi apja. „A lányom csak kamuzik, csak pénzt akar Woodstól” - fejtette ki a TMZ-nek a nagyi, aki azt is állítja, 2002-ben már elvégeztek egy DNS-tesztet a kisfiún, és ez bizonyította, hogy Austinnak egy (általa meg nem nevezett) floridai férfi az apja, aki jelenleg épp börtönben ül, és nem Woods az. Az apaságért perelő pornóst ez nem zavarja, változatlanul fenntartja, hogy fia apja a pénzes sportoló, és most bírósági úton akarja DNS-tesztre köteleztetni Woodsot.