A Rolling Stones énekesének dizájner lánya egy új spanyol repülőjárat gépeinek belső megjelenését tervezte, az ünnepélyes sajtótájékoztatón azonban rosszul helyezkedett miniruhájában.

A Rolling Stones énekesének legidősebb lánya, Jade Jagger kisebb ruházati balesettel tette emlékezetessé enteriőr-tervezői munkásságát. Ő tervezte ugyanis a spanoly Vueling légitársaság két Airbus A320-as gépének belső megjelenését. A nagy hírt ünnepélyes sajtótájékoztatón jelentették be a légitársaság képviselői, ekkor emelte a bejelenés fényét Jade Jagger mellbimbójának közszemlére bocsátásával. Igaz, nem szándékosan, de legalább valóban lekötötte a hallgatóságot.

Nagyon odafigyeltek

Jade Jagger ugyanis előredőlve, könyökével keresztbevetett lábain támaszkodva hallgatta figyelmesen az újságírók kérdéseit, azonban eközben megfeledkezett róla, milyen mély krémszínű ezüst miniruhájának a karkivágása. A Sun beszámolója szerint sokáig nem is vette észre magát, így sikerült egy szimpla légitársasági sajtótájékoztatót üzleti eseményhez képest kimagaslóan izgalmassá varázsolnia.

A Jagger-lány tervezte két Airbus egyébként a Vueling és a Music Television közös projektjét képezi. A sajtótájékoztatón a villantás közben az is elhangzott, hogy a „Vueling by MTV Flying Club Lounge” járatok egyéni belső megjelenésük mellett az MTV műsorait és zenéit kínálják az utasoknak, de erre talán kevesebben emlékeznek.

Valódi

A közszemlére tett mell egyébként valószínűleg eredeti, mivel Mick Jagger 39 éves lánya korábban már kifejtette, ő jól elvan a testével, és esze ágában sincs össze-vissza szabatni magát csak azért, hogy ezzel nyerjen pár évet. „Nem aggódom a korom miatt. Nem érdekel a botox vagy az arcfelvarrás. Eljön az a pont, amikor el kell engedned magad és elfogadni, hogy már nem te vagy a legfiatalabb, és hogy ehelyett vannak más értékeid. Méltósággal szeretnék megöregedni. Úgy tervezem, akkor majd esetleg újra festeni kezdek, és vidéken fogok élni” - nyilatkozta a Hello magazinnak adott interjújában.