Az RTL Klub műsorvezetője szombaton egy, a nyilvánosság előtt még titokban tartott pasival smárolt az Ötkert nevű szórakozóhelyen. A helyszínen tartózkodott Csipak Péter, Horváth Éva egykori pasija is, ám ő nem a műsorvezetővel, hanem tőle függetlenül, aktuális barátnőjével érkezett a helyre. A Velvet olvasója szerint az expár tagjai heves nyálcserét vívtak új párjaikkal.

„Szombaton egy elég érdekes incidensre lettünk figyelmesek az Ötkert nevű szórakozóhelyen. Éjfél körül vettük észre, hogy a pultnál, ahol mi is táncoltunk, egy ismerős hölgy szórakozik. Később rájöttünk, hogy ez bizony az exszépségkirálynő-műsorvezető Horváth Éva. Két pasi társaságában volt, az egyikük ölelgette is. Később feltűnt a színen Horváth Éva milliárdos exkedvese, a Csipak "fashionstreet" Péter egy szőke nő társaságában. Csipak feltűnően smárolt az új nőjével, aki - megmondva az őszintét - azért szerényebb külsejű és átlagosabb volt Horváth Évánál.”

„H. Éva szintén vadul smárolt a vele szórakozó pasijával(?), aki pedig Csipakra hasonlított egészen véletlenül...:) Igaz Csipaknál helyesebb és magasabb is volt. Talán Éva ezekre a körszakállas macsókra bukik?? Érdekes volt figyelni ezt a feltűnő 'idegesítsük fel az exet' játékot. Horváth Éva egyébként igazán csinos volt és még női szemmel is klassz lábai vannak” – írta meg a Velvet Feljelentő rovatába V. Vava.

A Velvet Horváth Évát és Csipak Pétert, a Fashion Street atyját is megkereste, és míg a műsorvezető nem kívánta kommentálni a történteket, Csipak Péter szóvivője megerősítette, az üzletember valóban járt az Ötkertben. Az RTL Klub meneTrend Itthon című műsorának arca hét évig járt Csipakkal, ám 2006-ban szakítottak. Ha vannak is, Horváth Éva pasijairól azóta sem tudunk semmit, a műsorvezető ugyanis már jó ideje nem hajlandó nyilatkozni a magánéletéről.