A RadarOnline minden nap újabb Gibson-hangfelvétellel kedveskedik olvasóinak, amelyek minden egyes darabja újabb jellemvonással gazdagítja a Passió keresztény-konzervatív rendezőjének képét. A rasszista és nőverő Gibson a mai folytatásban továbbra is habzó szájjal üvölt gyermeke anyjával, és kilátásba helyezi neki, hogy rágyújtja a házat a nőre, aki előbb még jön neki egy szopással.

Az előző három szalagból már tudjuk, hogy a színésznek mennyi mindennel van baja: utálja a feketéket, a mexikói bevándorlókat, exnője, Oxana Grigorjeva szilikonmelleit és öltözködését (akit "majd jól megbasz egy rakás nigger" emiatt), és hogy a „földbe teszlek” egy szerinte elfogadható megoldás párkapcsolati problémákra. A RadarOnline ma nyilvánosságra hozott újabb hangfelvételén Gibson továbbra is magán kívül ordít és zihál, és ezúttal azért hordja le a nőt, amiért előző éjjel el mert aludni anélkül, hogy orális örömöket szerzett volna neki.

„Kijárt volna nekem egy szopás előtte!!! A kurva jacuzzizás előtt!! Rádgyújtom a házat, de előbb leszopsz!!! Hogy merészelted?!?!” – üvölti a Rettenthetetlen a telefonba Oxana Grigorjevának, aztán tovább is részletezi, milyen orális elbánás járt volna neki előző éjjel. „Fel kellett volna ébresszelek, te ribanc, hogy kurvára szopjál le!!! Fel kellett volna verjelek, hogy leszopj!!! Az tetszett volna?!?! De neked mindenáron aludnod kellett!!!” Grigorjeva azzal védekezik, hogy de hát ő várt rá éjszaka, mielőtt elaludt, de Gibson ettől csak még jobban bepipul: „Vártál és vártál, mi?!?! Két kibaszott percig, mi?!?! Hát horkoltál már, bazmeg!!!”

Nem megy neki a dühkezelés

Gibson azt is elismeri a beszélgetés alatt, hogy valóban jár kezelésekre: korábban egy ismerőse már elárulta a lapoknak, hogy a színész dühkezelő terápiára jár, mert aggasztja, mennyire nem tudja kézben tartani a kapcsolatát és szakítását Grigorjevával. „Minek neked a pszichológusom száma? Soha nem is beszéltél vele! Találj magadnak egy kibaszott saját pszichológust, nagyobb szükséged van rá, mint nekem!!” – tanácsolja a nőnek, továbbra is üvöltve.

A teljes hangfelvétel a RadarOnline oldalán hallgatható meg, bár a nagy érdeklődés miatt a szerver nehezen bírja a terhelést.

Bár a színész ügyvédei jelenleg épp azon dolgoznak, hogyan tudnák Grigorjevát felelősségre vonni a felvételek készítéséért és kiszivárogtatásáért, e friss felvétel alapján a nő okkal hivatkozik önvédelemre. Mint azt korábban már elmondta, azért vette fel Gibson kirohanásait, mert a férfi megverte és életveszélyesen megfenyegette; az újabb részletek pedig szintén tartalmaznak újabb ilyen ígéreteket.

A színész-rendező ellen jelenleg nyomoz a Los Angeles-i rendőrség, mivel arra gyanakszanak, Grigorjeva megalapozottan vádolta Gibsont bántalmazással. Egy korábbi hangfelvétel ezt alá is támasztja: ebben Gibson kifejti Grigorjevának, mennyire „kurvára” megérdemelte, hogy megütötte, és azzal is megfenyegeti, hogy megöli. Kilátásba helyez továbbá egy baseballütőt, amit szívesen beleállítana Grigorjeva fejébe, később pedig azt is részletezi, hogy elássa a rózsaágyásba.

"Vidd a hülye gyerekedet"

A dührohamok és a fogkiverés ellenére úgy tűnik, hogy januárban, amikor a felvételek készültek, Grigorjeva és Gibson még együtt éltek, bár a kapcsolatuk már erősen a végét járta. Gibson egy ponton azzal vádolja a nőt, hogy manipulálni próbálja őt, direkt provokálja, hazudozik, és nem akarja látni többé: „Tűnj a picsába!! Neveld a hülye fiadat, én meg majd nevelem a lányomat!”.

Az említett fiú Grigorjeva 12 éves gyereke, aki még a Timothy Dalton angol filmszínésszel való házasságából született. A TMZ információi szerint a gyerek szemtanúja volt a január 6-i összecsapásnak, bár anyja megverését már nem látta. Az ügyet vizsgáló Los Angeles-i seriffhivatal már bejelentette, hogy szeretnék kihallgatni a fiút, Alexander Daltont, és jelentkezett tanúként a nő fogorvosa is, aki az események után lefényképezte Grigorjeva sérüléseit.

A párnak májusban ugyan mediátorok közvetítésével sikerült megállapodnia közös kislányuk, Luciana felügyeletéről, ezt azonban az azóta elmérgesedett viszony ellehetetlenítette. Grigorjeva jelenleg kizárólagos felügyeletet akar a gyerek felett, ezt a TMZ szerint már kérvényezte is a bíróságon.

Fegyvernek látszó tárgy

Egy „a nyomozásra rálátással bíró” forrás a RadarOnline-nak további adalékkal bővítette az életveszélyes fenyegetések listáját: eszerint Gibson fegyverrel is hadonászott Grigorjeva orra előtt a januári fogkiverős incidens után. Az informátor szerint a verekedés után Gibson elhúzott a hálószoba felé, Grigorjeva pedig mezítláb kirohant a házból az úszómedencéhez. Később visszaóvakodott, hogy megkeresse és magához vegye a kocsikulcsokat, de miközben pánikba esve kutatott, a színész felbukkant mögötte és azt mondta: „Majd megmutatom én neked, hogyan tűnj el innen minél gyorsabban”. A nőnek mindezek ellenére sikerült felkapnia a kislányukat és kimenekülni a kocsihoz.

Bár minderre nincs közvetlen bizonyíték, a rendőrség jelenleg nyomozza, van-e bármi, ami megerősítheti ezt a mozzanatot. A RadarOnline informátorai azt mindenesetre azonnal készségesen megerősítették, hogy Gibson mindig tart egy fegyvert a hálószobájában.