Jason Statham és Billy Zane volt nője ismét azt tette, amihez a legjobban ért, illetve amit a legtöbben elvárnak tőle: levetkőzött egy magazinnak. Ezúttal a Maxim volt a soros, és a választásuk a motoros témakörre esett. Sajnos hiába pózolt Brook topless a kameráknak, a fedetlen keblét egy motorosnak tapasztja.

Úgy tűnik, hogy a magazinok – különösen a férfiaknak szánt kiadványok – nem tudnak betelni az Ultimo legújabb reklámarcával. Míg nemrég arról számoltunk be, hogy az újra egyedülálló modell és színésznő júliusban két magazinban is látható lesz meztelenül illetve hiányos öltözékben, most itt van egy újabb adag fotó, ami ezúttal a Maxim számára készült. Az eddig nyilvánosságra került képeken a motoros macának öltöztetett vagy inkább vetkőztetett híresség testének legintimebb részletei sajnos rejtve maradnak, mert elméletileg fedetlen keblét hol egy bukósisakos férfi hátának tapasztja, hol egy mellény takarja, vagy gyakorlatilag nem is fedetlen.

Mint mostanában oly sok fotózásnál, természetesen ezúttal is készült egy rövid filmecske a munkálatokról. A werkfilmnek álcázott interjúból kiderül, Kelly Brook az ilyen feladatok előtt korán lefekszik és ügyel a folyadékbevitelre, ami most pont jól jött, hiszen a Maxim képei egy sivatagban készültek. Felkészülésképpen még összegyűjt pár holmit, amiből kedvük szerint válogatnak a stylisttal. Egyúttal azt is megosztotta a világgal, hogy tulajdonképpen soha nem zavarták őt a kamerák, már gyerekkorában is igazi figyelemhajhász volt, szerette magát produkálni a többi ember előtt.

Persze egy kis plusz promóció is belefért az interjúba. Brook lelkesen mesélt új szerepéről a Piranha című háromdimenziós filmben. Mint elmondta, az a legnagyobb különbség az egyszerű filmek és a háromdimenziós alkotások között, hogy a forgatásokon sokkal többször fordul elő, hogy nincs valódi helyszín, vagy díszlet. És hogy mi a legszexisebb dolog a karakterét illetően? „Lesz egy víz alatti jelenetem Riley Steele-lel, aki egy nagyon híres pornószínésznő” – hangzott a válasz. A brit hírességtől nem áll távol a színészkedés, ugyan modellként kezdte pályafutását, de már több filmben is kapott kisebb szerepeket, sőt, színházi darabokban is játszott. Hja, és biztos kért pár tanácsot volt pasijaitól is. Összesen hét évig volt együtt Jason Statham brit színésszel, majd szakításuk után összemelegedett amerikai kollégájával, Billy Zane-nel.