Freire Szilvia szerepel a CKM augusztusi számában, Talmácsi Gábor motorján ülve, a mellét fogva pózol a lap oldalain. A modell fontosnak tartja, hogy addig vállaljon vetkőzéseket és fotózásokat, amíg modell, mert ennek a munkának ez a része, ahogy az is, hogy a vetkőzésekhez készült interjúkban mindig megosszon egy-egy érdekes információt, most például azt, hogy szexelt már játszótéren.

Autóban, a Balatonnál nyilvános vécében és játszótéren is szexelt már Freire Szilvia modell, szépségversenyző, amit a CKM augusztusi számában mond el az olvasóknak a vele készült interjú legizgalmasabb részében: a legvégén.

Az együttlétek helyszínei mellett azt mesélte még el, hogy nem szereti sokáig ugyanazt csinálni, ezért most például a nyári pótjelentkezésben a jogi karra fogja pályázni, mert szeretne a Közgáz után ismét tanulni.

Azt is elmondta, hogy később tervezi magát megmutatni teljesen, de a Velvettel annyit közölt, hogy szeretne azért a félmeztelennél megállni. "Maximum félmeztelen képeket vállalnék. Modell vagyok, szívesen megcsinálom ezeket a munkákat, ebből élek. Egy híradós ne csinálja, de nekem ez a munkám" – mondta Freire Szilvia a Velvetnek.

Hozzátette, szívesen foglalkozna mással is, nem tartja céljának a modellkedést, csak egy strigulának az életében. Ha mással foglalkozna, természetesen nem számíthatnánk arra, hogy levetkőzik.

A CKM-nek beszélt a céljairól is a strigulák mellett, előbbiek egyike, hogy céltudatos, független nő legyen majd belőle egyszer. Ehhez fontosnak tart egy társat, természetesen leginkább a belső értékeket keresi a partnerében. "Sokféle barátom volt már, testalkattól, hajszíntől, magasságtól függetlenül, de fontos, hogy tudjak tőle tanulni, és hogy mindig adjon valami újat. Ja és persze a humor, ami fontos, és hogy értse az enyémet" – mondta a modell a lapnak.

Úgyis tudjuk, hogy a képekért jöttek, de azt még muszáj elmondanunk, hogy Freire azt is megosztotta a CKM-mel, hogy nem tartja magát hisztis típusnak, könnyű vele az élet, amit jelenleg nagyjából két hónapja oszt meg egy férfival.