A paraguay-i modellt régóta, sokan akarták meztelenül látni, de most, hogy megtört a vetkőzési jég, már az is láthatta a mellét, aki nem is volt rá kíváncsi. Riquelme nemzete vébégyőzelméhez kötötte vetkőzését: a győzelem nem jött össze, de a vetkőzés azért igen, és azóta abba se tudja hagyni.

Paraguay legjobban fizetett modell-színésznője, Larissa Riquelme úgy döntött, hogy a 2010-es focivébé lesz az az esemény, ami meghozza majd neki a nemzetközi ismertséget. A népszerű, nagymellű modell és színésznő testére sokan kíváncsiak voltak, ezért a focirajongó modell megígérte, meztelenül fut végig a főváros utcáin, ha Paraguay nyeri meg a vébét.

Paraguay nem nyert, Riquelme viszont jól kihasználta azt a felhajtást, amit bejelentésének, illetve egy olyan képnek köszönhetett, amin dekoltált pólójában hevesen szurkol a nemzeti válogatottnak. Miután csapata kiesett, bejelentette, hogy levetkőzik az egyik helyi lapnak, ezzel ajándékozva meg a szimpatikusan játszó csapatot.

A Diario Popularnak eljátszotta a címert a paraguay-i zászlóban. Ezt a vetkőzést nem sokkal követte egy újabb, a spanyol Interviu magazinnak, ahol már egy spanyol zászlóval a fenekén, egy focimezzel a kezében meztelenkedett.

És Riquelme nagyjából azóta mindenhol vetkőzik: ha mással nem tud, hát a testével próbál meg érvényesülni, és ehhez valóban minden adottsága meg is van.

A legfrissebb sorozatán, augusztusban például a mexikói H Para Hombres nevű férfimagazinnak dobta le ruhái nagy részét. A fotókhoz készült interjúban elárulta, hogy nagyon szeret bulizni, igazi extrovertált személyiségnek tartja magát, mindene a tánc, és szeretne színésznőként is befutni, mert egyelőre inkább fehérneműmodellként ismert.

Riquelme jelenleg Asunciónban, Paraguay fővárosában, egy színházban játszik, de elmondta, szívesen váltana mexikói szappanoperákra. "Tetszenek a mexikói szappanoperák. Nagyon jó lenne szerepelni egyben" - mondta a H Para Hombresnek.