Tasmin Khan, a BBC több televíziós csatornájának hírolvasója tavaly már átélt pár kínos percet egy kellemetlen késés miatt, most pedig évekkel ezelőtt készült pucér képei miatt fájhat a feje. Igaz, egyelőre nem tudni, hogy új reggeli műsorának készítői hogyan reagálnak majd a 30 éves televíziós meztelenkedésére.

Röviddel legújabb műsora indítása előtt előkerült pár pikáns fotó az ITV brit televíziós csatorna új üdvöskéjéről, a 30 éves Tasmin Khanról – írja a Sun. A képek állítólag valamikor 2003 és 2006 között készültek, és talán az új felkérésnek köszönhető, hogy nyilvánosságra kerültek. Tasmin Khan Adrian Chiles és Christine Bleakley oldalán vezeti majd a következő hónapban induló Daybreak című műsort, és egyelőre nem tudni, hogy az új főnökök mit szólnak a képekhez.

Nem ez az első eset, hogy Tasmin Khan egy kissé kínos incidens miatt kerül be az újságokba. Tavaly a Youtube oldalán igazi siker volt az a felvétel, amin levegő után kapkodva olvas fel egy 28 szóból álló szöveget a BBC News egyik műsorában. A producerek állítása szerint a hírolvasójuk késve érkezett meg a stúdióba, és kissé kifulladt. Ez mindenesetre nem vette el a Daybreak reggeli műsor készítőinek kedvét attól, hogy alkalmazzák őt. Egy bennfentes a minap azt mondta, hogy a Daybreak stábja nagyon izgatott volt az új kolléganő miatt, de ezentúl nyilván más szemmel néznek majd rá. „Egy igazán klassz nő, és a képek igazán dögösek” – tette hozzá az illető.

Tasmin Khan, eredeti nevén Farhana Lucia Khan Hendonban nőtt fel, és az Oxford Egyetemen politológiát, filozófiát és közgazdaságtant tanult. Miután lediplomázott a Zee TV  nevű televíziós csatornánál helyezkedett el, majd átkerült a BBC-hez tartozó Asian Network, illetve a Channel Fice-hoz, ezek után pedig hírolvasó lett a BBC hírcsatornájánál, valamint BBC Three-nél.