Megoszlanak a vélemények, hogy Lindsay Lohan látható-e Marc Ecko legújabb, Muse című szériájához készült reklámképein, az biztos, hogy Lohan arca is látszik a fotókon meg valakinek a melle egy kicsit. A színésznő a börtön és a rehab előtt gyorsan elvállalt pár fotózást, hogy az elvonó ideje alatt is legyen miről beszélni.

Marc Ecko, a híres rinocéroszos márka kitalálója új, Muse (múzsa) című kollkecióját Lindsay Lohannel reklámozza, mert úgy gondolja, hogy a színésznő az évek alatt megkerülhetetlen ikon lett, sok embert inspirált, többek között őt is - írja a Daily Mail. A kampny ősszel indul majd, de aki akarja, addig is nézegetheti Lohant a trükkös honlap segítségével.

A fotókon Lohan fehérneműben látható, illetve van egy kép is, amin egy maszk van a fején, mellét enyhén kilógatja. A Daily Mail szerint a képen nem Lohan látható, az elkészült reklámanyagban utólag montírozták a hasonló pózban álló modell feje helyére Lohanét. Marc Ecko nem cáfolta, de nem is erősítette meg a dolgot. "A múzsának megvan a képessége arra, hogy művészeket inspiráljon, hogy olyanokat hozzanak létre, amilyeneket másképp nem tudtak volna. Az mindegy, hogy jó vagy rossz, de valamilyen érzésed lesz tőle. Azért válogattam be Lindsayt, mert megigézi az embereket - rosszat vagy jót, de valamilyen érzést kivált az emberekből. Popkulturális ikon" - idézik Marc Ecko válaszát a Daily Mailben, amikor azt bizonyítják, hogy a képeken csak a fej tartozik a színésznőhöz.

Más lapok, ahol azt írják, hogy a képekhez Lohan csak a fejével járult hozzá, mind a Daily Mailre hivatkoznak.

A képekről a TMZ tudni véli, hogy még májusban készültek, nagyjából akkor, amikor Lindsay Lohanre kiszabták a börtönbüntetést. A színésznő tehát ügyesen taktikázott: gyorsan elvállalt néhány fotózást a kéthetes börtön, meg az azt követő elvonó előtt, hogy addig is legyen miért róla beszélni, amikor a nyilvánosságtól távol van.

Szintén a börtön előtt pózolt például a Maximnak, amelynek szeptemberi címlapján látható, a klasszikus börtönruhákra emlékeztető, csíkos fürdőruhában (Itt talál még két másik képet a magazinból). És nem szabad kihagyni a GQ-nak készült retróképeket sem, amelyeken Lohan köldöke saját életet él, és vándorol a színésznő testén.

Lohannel tehát hivatalosan egy darabig semmi sem történik, de úgy látszik a színésznő gondoskodott róla, hogy akkor is a címlapokon maradjon, amikor éppen próbál megszabadulni attól az életmódtól, amivel eddig ott tudta magát tartani.