A Tv2 Mc Hawer személyében megtalálta azt az embert, aki szerinte a leghitelesebben tud nyilatkozni Schmuck Andor szórakoztatóan béna kampánydaláról. A lakodalmas dalokra rappelő Mc Hawernak nem tetszett Schmuck produkciója. A stúdióban megjelent Fekete Pákó is, aki elénekelte Schmuck dalát, Némedi Mari meg duettezne a politikussal.

Kárász Róbert egész reggel Schmuck Andor kampánydalát dúdolgatta a Tv2 reggeli műsorában, jelezve, hogy őt is elérte a hét elején kitört láz. A Magyar Szociáldemokrata Párt és a Tisztelet Társasága támogatását élvező főpolgármester-jelölt, Schmuck Andor nem szórakozza el a direktmarketinget, fejlődő országok népszerű vezetőihez méltóan énekel Budapestről kampánydalában, amiről a Tv2 is meg akart emlékezni, ezért meghívta a reggeli műsorába a dúdoló Kárász Róbert mellé Mc Hawert, Némedi Marit és Fekete Pákót.

Igen, Mc Hawer oszotta az észt, igen, Mc "mulatós diszkóra rappelek" Hawer mondta meg a tutit Schmuck Andor szerethetően béna számáról. A szürreális beszélgetésben egyértelműen Fekete Pákó a legszimpatikusabb szereplő, aki a maga módján megpróbálja elénekelni a nem túl összetett dallamvilágú szerzeményt.

Az ismeretlenségben töltött évek alatt erősen eltorzuló Mc Hawer mellett a Tv2 egy másik ismeretlennel is szórakoztatta a reggeli tévénézőket: Némedi Marival. Némediről annyit kell tudni, hogy van valami köze Terry Blackhez, meg ezek szerint valamit énekelhet is, merthogy a műsorban felajánlotta, hogy szívesen adna elő valami Schmuck Andorral közösen.

A három neves előadó - Némedi Mari, Mc Hawer, Fekete Pákó - arról próbált beszélgetni az elején, hogy mitől lesz valami sláger, amiről talán Fekete Pákónak lehet a legtöbb fogalma a Lidi néni miatt, de köze valószínűleg annál kevesebb van ahhoz, hogy az a szám miért futott be az egyetemi gólyatáborokon.

A riportot képtelenség összefoglalni, de aki tudja nézze meg: az ismeretlen előadók mellett olyanok is vannak benne, hogy Kárász Róbert egy pillanatra kivetkőzve a kényelmetlen udvariasságból, megkérdezi Pákótól, hogy tud-e olvasni.