A folyamatosan látványosan hízó énekesnő nem hajlandó megerősíteni a terhességi pletykákat, nem mintha tagadni akarná a tényt, egyszerűen csak babonás. Persze mindig vannak tuti források, akik helyette is tudják, hogy már a negyedik hónapban van. Férje, Nick Cannon szintén nem nyilatkozik, mindenkit nejéhez irányít.

A 40 éves Mariah Carey az elmúlt években folyamatosan hízott, de házassága óta még jobban ráerősített. Ez persze jelentheti azt az előszeretettel hangoztatott magyarázatát is, miszerint ő a boldogságtól hízik, valószínűbb azonban, hogy a kora miatt szükséges, teherbeesést elősegítő hormonkezelések állhatnak a háttérben. Az énekesnő elmúlt hónapokban kerülte a nyilvánosságot, és a legtöbb hír vele kapcsolatban annyi volt, hogy “orvosi tanácsra” kiszállt egy filmből, ami persze ismét csak a terhességi pletykákat keltette új életre. Amikor aztán a napokban ismét kamerák elé állt, kiderült, hogy az egykor filigrán Carey az elmúlt hónapokhoz képest is még jobban ráerősített testméretben, de sem ő, sem a boldog apa, Nick Cannon nem erősítette meg, hogy a gyarapodást terhesség okozta volna.

Egész addig, míg Carey most weboldalán gyakorlatilag be nem ismerte, anélkül, hogy kimondta volna az igent: “Nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. De nagyon babonás vagyok. Amikor majd eljön az ideje, mindenki megtudja, a sajtósomat, Cindi Bergert is beleértve”. A sajtós célzás arra vonatkozik, hogy Bergernek pár napja már ki kellett állnia a nyilvánvaló tények ellen: amikor Carey egy ismert terhesruhamárka egyik ismert modelljében parádézott Brazíliában, ahol mostanában koncertezik. A megjelent fotókat kommentálva Berger kénytelen volt annyival elütni az ügyet: “Ha majd jónak látják, ő és Nick bejelentenek valamit”.

Az ifjú férj és apa, Nick Cannon rádióműsorában a New York-i 92.3 FM-en pár napja szintén a nem cáfoló tagadás technikáját választotta, amikor a pletykablogger Perez Hilton betelefonálóként szóba hozta neje  méreteit. “Elmondtam már korábban is, és újra és újra el fogom: ha a feleségem úgy érzi, akar bármiről is beszélni, akkor majd közvetlenül ő fogja elmondani. De tényleg... ez egy rendkívül személyes dolog egy nőnek, feldolgozni ezeket, amik a testével történnek, különösen, ha a gyerekvállalás témájáról van szó. Tudom, hogy közszereplők vagyunk, de ez olyasmi, amit szeretnénk személyes témaként óvni... amíg 100 százalékosan nem lehetünk biztosak mindenben” - vallotta be kerülőúton Cannon is a nyilvánvalót.

A RadarOnline - természetesen névtelen - informátora ennél sokkal konkrétabb: igen, Carey persze, hogy terhes, már a negyedik hónapban jár, és bár úgy döntöttek, nyilvánosan nem beszélnek róla, baráti körben Cannon boldogan dicsekszik. “Mindenkinek azzal jön, mennyire izgul, hogy végre apa lesz. Köztudott, hogy Mariah mennyire szeretett volna végre teherbe esni, és most nagyon izgul. De majd csak a lehető legkésőbb, nem sokkal szülés előtt akarja hivatalosan is bejelenteni” - állítja az informátor.