A 24 éves férfi úgy gondolja, ha úgy fog kinézni, mint Gaga, akkor majd nyilván úgy is fog énekelni. Azon viszont nagyon meglepődhet, ha orvosai valóban teljesítik a kérését, mivel ő még úgy gondolja, az énekesnő "nem is férfi, nem is nő".

A 24 éves Penyo Daskalovnak 2006-ban a bolgár Big Brother harmadik szériájában jutott először és utoljára 15 perc hírnév, amikor eljátszotta lakótársainak, hogy ő tulajdonképpen nő. Bár a látszatot nem sokáig sikerült fenntartania, azért a jelek szerint bejött neki a szerep, mivel most azzal állt elő, hogy - eddig csak nyomokban létező - zenei karrierjének fellendítésére teljesen nővé operáltatja magát. Sőt, akkor már mindjárt Lady Gagává.

Daskalov azért vagy nem teljesen naprakész, vagy tragikusan félreértett valamit, mert ő még ott tart, hogy Gagának farka van. Legalábbis erre utal a következő mondata: ”Imádom, ahogy kitalálta magát, úgyhogy ha végre túlesek a műtéten, én sem leszek sem teljesen férfi, sem teljesen nő” - idézte őt a RadarOnline. Daskalov valószínűleg nem nézett utána eléggé alaposan jövendőbeli nemi identitásának, pedig egy februári koncert, egy túlságosan merész szabású dressz és egy túlságosan nagyra sikerült terpesz óta tudható, hogy Lady Gaga egyértelműen nő.

A lelkes bolgár egyúttal zenei karrierjét is elkezdte szervezni, és ebben is számít Gagára: “Felvettem a kapcsolatot a menedzsmentjével, mondtam nekik, mire készülök, és hogy szeretnék majd egy közös dalt felvenni vele”. A menedzsment azonban egyelőre nem véleményezte sem ezt az ötletet, sem a Gaga-klón elkészítését.

Nem Gaga volna az első, akinek rajongói végletes elképzelésekkel állnak elő. Korábban Demi Moore-nak kellett lebeszélnie egy nőt arról, hogy műtétek sorával második Demi Moore-rá műttesse magát, a nyolcasikrek szülésével hírhedtté vált Nadya Sulemannak pedig komoly Angelina Jolie-fixációja van: nemcsak nagycsaládot szült magának, hanem műtéti úton is próbál egyre inkább a színésznőnek látszani.