A leglelkesebb paraguay-i szurkoló, a 24 éves Larissa Riquelme június óta folyamatosan vetkőzik: sok férfimagazin-szereplés után most jutott el a brazil Playboyig. Riquelme fotósorozata a legújabb trendet követi, azaz az olvasók megfelelő szemüveggel 3D-ben csodálhatják meg domborulatait.

Larissa Riquelme azóta vetkőzik, hogy a paraguay-i csapat kiesett a dél-afrikai foci VB-n: a 24 éves modell azt ígérte, ha a csapat megnyeri a tornát, meztelenül végigszalad a főváros, Asunción utcáin. Bár nem nyertek, Riquelme azóta megmutatta magát a Diario Popularban, az Interviu-ban és a mexikói H Para Hombres nevű férfimagazinban. A kéthavi folyamatos vetkőzéssel pedig mostanra sikerült eljutnia a brazil Playboy címlapjáig.

A modellt szemmel láthatólag beskatulyázták: általában focis vagy nemzeti zászlós környezetben fotózzák, és ebben a Playboy sem tud újat felmutatni. Riquelme az egyik képen egy focikapuban mutatja meg borotvált punciját, máshol a focicsapat fényképe előtt meztelenkedik, vagy épp labdát szorongat. Természetesen a paraguay-i zászlót sem lehetett kihagyni: Riquelme kéjesen, széttett lábbal fetreng a nemzeti szimbólumon.

Mivel a fotózás tematikája kísértetiesen hasonlít a modell eddig sorozataihoz, a Playboynak kénytelen volt valami újítást is belevinnie, így azt találták ki, hogy a meztelen vezérszurkolót 3D-ben láthatja, aki felveszi a laphoz mellékelt hagyományos (kék-piros) 3D szemüveget. A férfimagazinban ez a technika amúgy is épp frissen debütált: fennállása óta először a júniusi amerikai lapszámba tettek 3D-s fotót, ahol a középső, kihajtható oldalon szereplő playmate-et tették az egyszerű technikával még kézzelfoghatóbbá.

Persze nem csak a Playboy próbál 3D-s képekkel kitűnni a zsúfolt piacon, hanem a divatmagazinok is ráéreztek a dologra. A Vogue nemrég Miranda Kerr melleit tette térhatásúvá, és már forog az első 3D pornó.