Demi Moore Twitteren mutatta meg, hogy néz ki 47 éves, bikinis teste három gyerek után, photoshop nélkül a tükörben. Ez annyira megtetszett Lisa Rinnának, a Melrose Place egykori szereplőjének, hogy "dobok egy Demit!" felkiáltással ő is kitwittelte hogy néz ki az ötvenhez közel bikiniben. Jól.

Elképzelhető, hogy új szokást indít el Demi Moore szeptember eleji akciója, amikor hirtelen felindulásból lefotózta magát bikiniben a tükör előtt , majd a képet feltöltötte egy TwitPichez hasonló képmegosztóra.

Ashton Kutcher 47 éves neje azt mutatta meg a képen, hogy mennyire jól néz ki, még így közel az ötvenhez is. Konkrétan jobban, mint tíz évvel ezelőtt, és bár Moore arról nem nyilatkozott, hogy a rengeteg edzésnek, szerencsés géneknek, varázslóknak vagy plasztikai sebészeknek köszönheti az alakját, de anélkül is tudható, hogy több százezer dollárjába került. A kép viszont nem is erről szólt.

Moore szeptember 2-án posztolta a képet, és néhány nappal később érkezett is rá egy válasz, méghozzá hasonló korú kolléganőjétől, Lisa Rinnától, aki nem túl ismert, de a sorozat, amiben játszott igen. Rinna a Melrose Place egyik szereplője volt, aki az utóbbi időkben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy előbb felvállalta a saját elszúrt ajakfeltöltését, majd beszólt a plasztikafüggő Heidi Montagnak.

A most posztol kép alapján Lisa Rinnának sem lehet oka a panaszra, bár az ő esetében sokkal nyilvánvalóbb, hogy alakját az edzések mellett néhány sebészi beavatkozásnak is köszönheti. Korábban volt ránctalanító beavatkozása, botoxoztat, rendszeresen tölteti fel az ajkait, és a melleit is megcsináltatta.

Rinna egyértelműen Moore előtt akart tisztelegni a fotóval. Egyrészt hasonló, állatmintás fürdőruhát vett fel, szintén napszemüveget visel és  tükörben fotózta magát, másrészt a képhez fűzött egymondatos kommentárjában egyértelművé is tette, hogy Demi Moore inspirálta. "Dobok egy Demit! A 47 évesekkel van az erő!!! Ő a példaképem" - írta Rinna a kép alá.

Mi meg csak várni tudjuk a további 47 éves hírességeket, akik szintén szeretnének "dobni egy Demit". A 47 éves színésznők közül leginkább azon csodálkoznánk, ha Jodie Foster, Marcia Cross vagy Gina Gershon, a legkevésbé meg azon, ha Daphne Zuniga ismételné meg a mutatványt.