A playmate szakadt sztriptízesből lett celeb: ehhez kellett két szilikonpárna, egy új orr és jó adag szex, vetkőzés meg szerencse. A szőke lány hamar eljutott a Playboy címlapig, majd Hugh Hefner villájáig, ahol 5 éven át boldogította a nyuszilányok atyját. Kiköltözése óta szívesen élné a boldog családi életet, szülne gyermekeket imádott férjének, csak az a fránya házipornó ne rondítana bele az idillbe.

Mielőtt bejutott volna Hefner villájába, Wilkinson egy átlagos külsejű, San Diegó-i sztriptíztáncos volt a sok közül, azzal a különbséggel, hogy neki alig volt melle. Aztán hatalmas luficsöcsöket csináltatott cicik helyett, és a siker nem is váratott magára sokat. A Radar Online most közölte a fotókat, melyek közvetlenül az akkoriban 18 körüli Wilkinson első plasztikai műtéte után készültek.

Egy jól értesül forrás szerint a fiatal Wilkinson annyira lelkesedett megnagyobbított melleiért, hogy mindenképp meg akarta őket mutatni valakinek. Akkoriban Justin Frye-al randizgatott – vele szerepel az elhíresült házipornóban is –, így őt kérte meg, hogy örökítse meg a dudákat. A képeket a mellműtét dokumentációjának szánta, az biztos eszébe sem jutott, hogy egyszer még erről derül ki, az orra sem volt mindig olyan egyenes és vékony, mint most.

A bal oldali képen az elhíresült házipornó egyik jelenetében, még eredeti melleivel domborít a későbbi playmate, a jobb oldali fotón épp eszméletlenül büszke az új dudákra, melyekről a kattintás után még több fotót is láthatnak, akiket ez érdekel. A képek nem sokkal a műtét után készülhettek, mivel az implantátumok idővel kicsit megereszkednek, természetesebb formát vesznek fel, már amennyire ez a Wilkinsonnak műtöttek esetében lehetséges.

Fent említett házipornó 2005-ben, nem sokkal Wilkinson 18. születésnapja után, de még a Playboy-villába költözése előtt készült. Idei megjelenésekor a 25 éves playmate próbálta ugyan magát szerencsétlen, megalázott családanyának beállítani, de hamar kiderült, ő maga adta el saját ügynöke közvetítésével a Vividnek, és elég sokat szakított is vele.

A fotók azonban nem csak a frissen készült csöcsöket dokumentálták, hanem azt is, hogy napjaink Wilkinsonjának orra vékonyabbnak tűnik, mint a régi képeken szereplőé. Nem kizárható, hogy időközben azt is megcsináltatta a nagyobb siker érdekében. Ha igen, úgy a mellimplantátumokkal ellentétben ez igazán diszkrétre sikerült, de "egy jól értesült forrás" a RadarOnline-nak véleményezve a fotókat magabiztosan állította: „Teljesen egyértelmű!”

Kendra Wilkinson már feljavított külsővel, 2004 áprilisában ismerkedett meg a Playboy-alapító Hugh Hefnerrel, egy évvel később pedig be is költözött az öregúr villájába. 2008-ban találkozott későbbi férjével, a Philadelphia Sasok amerikai futball-csapat játékosával, Hank Baskettel, 2009-ben pedig kiköltözött Hefnertől, férjhez ment a sportolóhoz és hamarosan megszületett első közös gyermekük. 2010 áprilisában a People magazin beválasztotta az idei év 50 legszebbje közé: a 18 éves, műtét előtti Wilkinson aligha kerülhetett volna fel az impozáns listára. A modern orvostudománynak köszönhetően a kisvárosi stripper elsőosztályú celebbé nőtte ki magát.