Az örmény származású celeb még három évvel ezelőtt vetkőzött le a Playboynak, mert édesanyja rábeszélte. Most kiszivárogtatták a meg nem jelent fotókat is, aminek Kim Kardashian nem örül, mert szégyelli magát miattuk. Időközben egyébként piacra dobtak egy olyan gumibabát, amit róla mintáztak, és valószínűleg ettől sem lesz majd elragadtatva.

Több több olyan fotó került nyilvánosságra Kim Kardashianról, amik még 2007-ben készültek a Playboy számára , de végül nem kerültek be az újságba. A magazin a Playboy Cyber Club tagjai számára tette elérhetővé a korábban le nem közölt képeket. A celeb állítólag nagyon kiakadt, amikor tudomást szerzett arról, hogy megjelentek az újságból kimaradt fotók is. Bár azóta már láthattuk őt meztelenül, állítólag nagyon kényelmetlenül érezte magát a fotózáson, és már bánja, hogy engedett anyjának, Kris Jennernek, és levetkőzött a Playboynak – írja az MTV. „Vállald el, talán soha többet nem kérnek majd fel. A műsorunk még nem került adásba. Senki nem tudja, hogy ki vagy. Vállald el, és így majd lesz pár csodálatos kép, amit majd nézegethetsz akkor, amikor annyi idős leszel, mint én vagyok most” – érvelt az örmény származású celeb édesanyja a vetkőzés mellett.

A most 29 éves Kim Kardashiannak azért nem ment el végleg a kedve a vetkőzéstől. A főként a fenekéről ismert celeb pár hónapja teljesen meztelenre vetkőzött a Harper's Bazaar fotósának kamerája előtt. Azt nem tudni, hogy édesanyja most mennyire befolyásolta, az viszont biztos, hogy Kim Kardashian most egy jóval nemesebb cél érdekében vállalta be a pucérkodást. A fotót ugyanis nem – vagy inkább alig - retusálták, mivel pozitív üzenetet szerettek volna közvetíteni az önbizalomhiányban szenvedő nők felé. „Az üzenet a következő: szeresd a domborulataidat, szeresd magad!" - nyilatkozta Kardashian, aki ragaszkodik ahhoz, hogy védjegyének számító feneke valódi .

Ha már a hároméves Playboy fotók kiakasztották a hollywoodi szépfiúk helyett egy remek örmény származású fiúra vágyó celebet, akkor nem tudni, hogyan érinti majd az, hogy nemrég piacra dobtak egy olyan gumibabát, amit róla mintáztak. A Kinky Kim nevű babát a Pipedream Products forgalmazza, és nem a valóságshow-szereplő az egyetlen híres és hírhedt celebnő, akiből szexuális játékszer lett. Többek közt Lindsay Lohan, Paris Hilton, Britney Spears és Beyoncé Knowles másával is szeretkezhet, akinek erre van igénye. A dobozon látható kép egyébként utalás arra a Carl's Jr. reklámra, aminek Kardashian volt a főszereplője. Az étteremlánc szóvivője a RadarOnline-nak elmondta, utána néznek annak, hogy milyen jogi lépéseket tehetnek. Kim Kardashian szóvivője állítólag nem kommentálta a fejleményeket.