Szorcsik Viktóriának Liptai bikája jön be a legjobban

2010.09.20. 22:01
Az eheti Édesnégyesben a Jóban Rosszban volt színésznőjéért versengenek a férfiak, közöttük Nunez Martin, aki a hárommilliós Playboy-fotókon Liptai Claudiával imitált szexet. A kubai apától és magyar anyától született mixer-modellnek már a legelején sikerült elnyernie Szorcsik tetszését, a színésznő ugyanis őt helyezte a rangsor elejére.

Kozsó, Szabó Zsófi és Majka után Szorcsik Viktória került a TV2 képernyőjére az Édesnégyes című gasztro-randishow-ban, és mint a többiekért, érte is négy versenyző küzd meg. Mint korábban megírtuk, a Szorcsikra pályázók között van az a Nunez Martin is, aki Liptai Claudia bikája volt a műsorvezető hárommilliót érő playboyos fotóinál, és sosem tagadta, hogy Liptai bejön neki.  A 27 éves vendéglátós friss bemutatkozó videójából kiderült, hogy szabadidejében modellkedik, karaokézik és sportol, és hogy a szőke nők a gyengéi, ezért Szorcsikot sem űzné ki az ágyából.

A hétfőn adásba került felvétel szerint nemcsak Nuneznek jön be Szorcsik, hanem a színésznő is érdeklődik iránta, legalábbis őt helyezte az adás végén kötelezően felállítandó rangsor elejére. Szorcsik Viktória az Aktívnak adott promóinterjújában elmondta, szerinte Nunez olyan pasi, akiért „odavannak a csajok, és széttépik magukat. Szimpatikus nekem is, nem tagadom, nyilván tetszik mint férfi, bár más az ideálom.”

A színésznő az adásmenet szerint hétfőn nem Nunez Martinnal, hanem a magát Gyufának hivató versenyzővel randizott, ami egyáltalán nem volt kellemesnek mondható, miután a férfi rácsapott a bikinire vetkőztetett és temperával összekent Szorcsik seggére. „Ha még egyszer rácsapsz a fenekemre, fogom magam és elhúzok a picsába” – reagálta le a színésznő, aki azt állította, lelki társát próbálja megtalálni a műsorban.