Egyik mokkás kollégájával kapták rajta a napokban Liptai Claudiát. Bár a hírek szerint a románcnak hamar vége szakadt, a nős férfi mégis kitart nyolc hónapos terhes felesége mellett, Liptainak aligha tett jót a negatív hírzuhatag. A viszonyról megkérdeztük az utca emberét is, a TV2 szerint ugyanis Liptai megítélése nem változik a róla megjelent cikkek miatt.

Szabó László, 96

A 96 éves Szabó László csak elvétve követi a bulvárhíreket, így a Liptai Claudia-történettel nem volt tisztában, ám a műsorvezetőt ismerte a televízióból. A hirtelen jött liptais gyorstalpaló tanfolyamunk után Szabó László csak annyit mondott: nem ítéli el a műsorvezetőt azért, amiért egy nős férfival kavart, szerinte ez magánügy.

 

Tímár Gáborné, 63

A nyugdíjas asszonynak kiforrott véleménye van Liptai Claudiáról, a viszonyról azonban nincs, ő ugyanis a Daróczi-történet óta nem kíváncsi a műsorvezetőre. „Nem kedvelem őt, mert nem tud úgy élni, hogy ne kavarjon port maga körül. Vannak sokkal okosabb, csinosabb, becsületesebb, normálisabb nők, azokról soha nem lehet hallani, élik az életüket. Engem kimondottan irritál az a nő kezdettől fogva. Pláne, akinek már van gyereke, annak nem így kellene viselkednie. Mélységesen elítélem” – öntötte szavakba határozott véleményét Tímár Gáborné.

 

Sándor Zsófia, 23

Sem a bulvár, sem Liptai Claudia magánélete nem foglalkoztatja a 23 éves Sándor Zsófiát, aki azért azt tudta, kicsoda Liptai Claudia. „Szimpatikus, színészileg jónak tartom, emberileg nem ismerem, így nem is vagyok kíváncsi a magánéletére” – határolódott el a bulvárlap-olvasástól Sándor Zsófia, aki miután színdarabban nem látta, kizárólag a filmekben és tévéműsorokban nyújtott teljesítménye alapján tudta megítélni a műsorvezetőt.

 

Mátyás, 78

Sándor Zsófiához hasonlóan a 78 éves Mátyás sem ítéli el Liptait, ő is szimpatikusnak találja, bár amikor megemlítettük neki, hogy egyik nős kollégájával kapták rajta, elbizonytalanodott. „A megcsalást elítélem, de szerintem mind a ketten hibásak ezért, mindig kettőn áll a vásár” – mondta a férfi, aki ennek ellenére úgy tartja, a munkát nem szabad összekeverni a magánélettel. Ennek megfelelően pedig Liptait nem szabad büntetni azért, amiért viszonyt kezdett mokkás munkatársával.

 

Süszter Attila, 33

A viszony fényében Liptai Claudia hitelességéről érdeklődtünk Süszter Attilánál, aki úgy véli, a magánéleti kihágások nem változtatnak a műsorvezető megítélésén. „Szerintem eddig sem volt hiteles így, hogy belefolyt a bulvárba. Nem szép dolog ilyet csinálni, de azért a kandúr is benne van vastagon” – szedte össze gondolatait Süszter Attila, aki szerint Liptai akkor rontotta el, amikor valóságshow-kat kezdett el vezetni. A 33 éves férfi úgy véli, a műsorvezető javíthat a megítélésén a színházi szerepekkel, bár neki mindegy, közömbös számára, „nem jobb, nem rosszabb a többieknél.”

 

Kiss Sándor, 19

Alig kellett részleteznünk a történetet Kiss Sándornak, ő ugyanis legalább lát bulvárlapot, még ha csak az újságosnál is. „Én úgy vagyok vele, hogy ez a sztároknak a magánélete, oldják meg a problémáikat, ahogy tudják. Szerintem az, hogy valakinek mi zajlik a magánéletében, nem kell, hogy befolyásolja a karrierjének a menetelét. Nekem semmi bajom vele, ha látom a tévében a műsorait, végignézem, ha éppen odakapcsolok” – jelentette ki Kiss Sándor, aki már a daróczis történetben sem foglalt állást.

 

Eszter, 23

„Azt hiszem, annyira nem vagyunk érintettek ebben, hogy foglalkozzunk vele, egyébiránt meg sajnálom a férfi feleségét” – reagált a liptais történetre Eszter. A megkérdezettek közül egyedül a 23 éves lány említette Liptai mokkás kollégájának nyolc hónapos terhes feleségét. Eszter összefüggésekben gondolkodott, még Stohl Andrást is felemlegette. „Az egyik az, hogy Stohl Andrást sem rúgták ki mindenhonnan, neki sem ment rá a karrierje, pedig az azért sokkal súlyosabb dolog volt, mint amit Liptai csinált. A másik pedig, hogy végül is a férfi döntése volt, nem a nőé”-  mondta Eszter, aki nem ítéli el a műsorvezetőt, szimpatikusnak találja, és sajnálja, amiért „mostanában ilyen szerencsétlen volt és megviselte őt az élet.”