Hamarosan nálunk is bemutatják a Machete című kő egyszerű akciófilmet, aminek a főszereplője Danny Trejo, a klasszikus trashfilmek gonosz mexikóija. Persze Danny Trejo csak bizonyos körökben ismert, ezért a rendező, Robert Rodriguez többek között Jessica Alba és Lindsay Lohan meztelen testével igyekszik eladni a filmet.

Itthon még nagyjából november végéig kell várnia annak, aki moziban szeretné megnézni Robert Rodriguez, a Sin City és az Alkonyattól pirkadatig rendezőjének legújabb munkáját, ami a Terrorbolygó gagyifilmes vonalán mozog. A Machete című b-kategóriás akciófilm főszereplője a b-kategóriás filmek gonosz mexikói tesztoszteronbombája, Danny Trejo, aki ebben a filmben is nagyjából azt alakítja, amit az emberek képzelnek róla.

Trejo viszonylag későn kezdte a filmes pályafutását, mert gyerekként drogos volt, meg bűnöző, 11 éven keresztül ki-be járt a börtönökben, fegyveres rablásokért, meg drogozásért. Egy időben a legendás San Quentinben is ült, ahol megnyerte a börtön bokszversenyét, majd sikeresen teljesített egy 12 lépcsős rehabilitációs programot. Ezután kezdett színészkedni. Először egy forgatáson, ahova statisztának hívta egy korábbi rabtársa, bokszolni tanította a színészeket, majd elkezdett szerepeket kapni. A 80-as évek közepén tűnt fel, mostanra közel kétszáz filmben szerepelt.

Korábbi szerepeihez hasonlóan, a Machetében is kaszabol, bunkó, falja a nőket és bosszúszomjas. Nagyjából ennyiről szól a film, jó véres, meg jó meztelen.

Az Egotastic a napokban közölt egy szokatlan kritikát az Amerikában már szeptember elején bemutatott filmről. Összegyűjtötték a film legemlékezetesebb melleit és meztelen jeleneteit. Különösebb kommentárok nélkül, jelezve, ennyit gondolnak a filmről.

Jessica Albával kezdték az összeállítást, valóban ő talán a legnagyobb meztelen falat, eddig leginkább ruhában láthattuk a filmjeiben, amelyekben leginkább azért szerepelt, mert jól néz ki. A Machetében oldalról láthatjuk meztelenül, így a nézők kapnak egy kis mellet, meg egy kis feneket is.


jessica-alba-machete-sexy-clip
Uploaded by EgotasticMedia. - Find more steamy, sexy videos.

Jessica Alba után következett Lindsay Lohan és a nem túl ismert Alicia Rachel Marek kettőse. Mareknek ez az első olyan moziszerepe, amikor ki is írják a nevét a film végén a stáblistában. Korábban a Sin Cityben és a Grindhouse-ban is szerepelt, de annyira apró szerepekben, hogy nem szerepelt a stáblistán. A filmben Lindsay Lohan anyját alakítja.


lindsay-lohan-alicia-rachel-marek-machete-sexy-01
Uploaded by EgotasticMedia. - Check out sexy vids. Caution - NSFW!

Aztán az elég ismeretlen Mayra Leal következik, akinek a filmben is csak a meztelen nő nevű szerep jutott. A róla közölt rövid videó alapján tőrbe csalja Danny Trejót, legalábbis a puncijából előhúzott mobilon értesíti Steven Seagalt, aki meg akarja ölni Trejót.


mayra-leal-machete-sexy
Uploaded by EgotasticMedia. - Get intimate with more sexy videos.

A végére meg ott van még a filmben egyszemű harcost alakító Michelle Rodriguez is, aki kolléganőjével ellentétben nem meztelenkedik, hanem egy szűk bőrnadrágban és melltartóban írtja az ellent hatalmas fegyverével.


michelle-rodriguez-bra-machete-sexy
Uploaded by EgotasticMedia. - Find more steamy, sexy videos.