Bár a Vivid nem adhatta ki azt a felvételt, amin Karissa Shannon, azaz Hugh Hefner egyik volt barátnője a szétplasztikázott Heidi Montaggal hentereg, de egy másik házi készítésű videónak a forgalmazási jogát mégis sikerült megvásárolniuk pár százezer dollárért. Ezen Shannon barátjával, Sam Jonesszal látható, és a Vivid elnöke, Steven Hirsch szerint egy igen szaftos felvételre számíthatunk.

Hamarosan megvásárolható majd Karissa Shannon, vagyis Hugh Hefner volt barátnőjének a szexvideója. A házi készítésű filmben persze nem a Playboy alapítója szerepel együtt volt barátnőjével, hanem Shannon aktuális barátja, a Smallville című sorozatból ismert színész, Sam Jones. A filmet természetesen a celebek pornóit kiadó Vivid Entertainment bocsátja majd a vásárlók rendelkezésére. A pár korábban szerette volna megakadályozni a felvétel megjelenését, de végül sikerült megegyezniük a Vivid Entertainmenttel – írja a TMZ.  A híresztelések szerint a forgalmazási jogokról szóló megállapodásban egy hat számjegyű összeg szerepel.

A pornófilmeket forgalmazó cég elnöke, Steven Hirsch természetesen örül annak, hogy hamarosan piacra dobhatják a DVD-t. „Nem csak sokkal perverzebb egy átlagos celebpornónál, de Karissa egyszerűen gyönyörű. Ami Samet illeti, nős, nincs oka szégyenlősködni. Biztos vagyok abban, hogy ez lesz az egyik legkelendőbb filmünk” – reklámozta a DVD-t Hirsch, aki azt állítja, hogy egy harmadik személy jutatta el hozzá a filmet, de nem kívánja megnevezni, hogy ki is volt az. Amint kiderült, hogy létezik egy ilyen felvétel, a szőke mikroceleb elismerte, hogy valóban van pár házi szexvideójuk, kijelentette, hogy nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni azokat. (Még több kép itt!)

Hozzátette, a felvételek még akkor készültek, amikor Hugh Hefner birtokán élt. „Tizennyolc éves voltam, és Sammel randevúztam. Nagyon kínos mindez. Próbálok továbblépni, de ez megakadályoz ebben” – panaszkodott Karissa Shannon. A pár egy közös nyilatkozatot is kiadott, amiben az állt, hogy az ő engedélyük nélkül került a Vividhez a felvétel, és természetesen az ügyvédeik már intézkednek az ügyben. Hirsch már ekkor arról áradozott, hogy milyen remek, szaftos videó is került a birtokukba. „Soha nem láttam még egy ilyen gyönyörű lányt, aki ennyire mocskos és bevállalós volt az ágyban. Minden gátlástól mentes, amikor Sammel van” – nyilatkozta.

Elvileg nem csak Sam Jones az egyetlen ismert ember, akivel Karissa Shannon szexuális kalandba bonyolódott a kamerák előtt. Pár hete az a hír járta, hogy Heidi Montaggal, a Hills című sorozat szétműtött sztárjával is készített egy ilyen felvételt. Shannon ennek a videónak a létezését is megerősítette, de hozzátette, nem tartja valószínűnek, hogy Montag férjének, Spencer Prattnek a birtokában lenne. Pratt a szakításuk után megpróbálta rásózni a házi pornóvideóikat a Vividre, ám rájött, hogy neje mégis fontosabb számára, és ezért visszakozott. Kész szerencse, hiszen ha nem így tett volna, Shannon és Montag is beperelte volna.