Katy Perry szupermély dekoltázzsal állt bosszút a prűd Szezám utcán

2010.09.27. 20:23 Módosítva: 2010.09.28. 10:56
Miután a kisgyermekes amerikai szülőkből álló tesztközönség túlságosan mély ruhakivágása miatt kiutálta Katy Perryt a Szezám utca múlt héten felvett újévi adásából, az énekesnő a Saturday Night Live-ban állt bosszút az amerikai tévénézőkön.

Katy Perry múlt héten énekelt duettet Hot 'n Cold című számából a Szezám utca egyik bábfigurával, Elmóval, de a tesztvetítések után a műsor úgy döntött, nem adják le szereplését. Az ok: a kisgyermekes szülőkből álló teszközönség úgy vélte, Perry dekoltázsa túlságosan mély egy gyerekműsorhoz.

Perry ezért most a Saturday Night Live kamu beszélgetős műsorában, a Bronx Beatben vágott vissza a prűdségnek, mint “Maureen, a könyvtároslány”. Szerepéhez egy Elmo képével díszített, szűk pólót viselt, melynek kivágását a minél szájbarágósabb célzás kedvéért még meg is nagyobbították, hogy a nézők véletlenül se tudjanak Perry szemébe nézni. Mivel a Szezám utca tesztközönségének a túlságosan mély dekoltázs fájt, a show két házigazdája, Amy Poehler és Maya Rudolph azt vitatták meg interjúalanyukkal, “Maureennal” a műsorban, hogy a könyvtároslányt munkáltatói arra akarják kötelezni, viseljen bő szabású, zárt ruhákat, mikor gyerekeknek olvas fel.

De ami ennél is fontosabb: hogy nahát, mekkorát nőttek "Maureen" mellei, mióta legutóbb találkoztak. “Nézd Elmo fejét, mindjárt szétreped!” - aggódott Poehler. “De hát kit zavar, ha a gyerekek ciciket látnak? Hiszen a cici a babák szoptatására való!” - érveltek, miközben Perry lelkes egyetértésében ugrált a kanapén. “Múltkor láttam a Helyszínelőket, ott egy hullának férgek jöttek ki a szeméből, és akkor nem kerülhet képernyőre egy mell felső hajlata? Ez mennyire béna már, Amerika!” - kommentálta végül Rudolph a Szezám utca döntését.

Az énekesnő pénteken Twitter-oldalán jelentette be, hogy bár nem adják le vendégszereplő fellépését a sorozatban, azért weboldalára felteszi a klipet, úgyhogy aki nem találja ijesztőnek egy dekoltázs látványát, az ott nézze meg nyugodtan. Vőlegénye, Russel Brand is beszállt: “Hát, gyerekek, a Szezám utcából NEM fogjátok megtanulni a 34-es számot, vagy a D betűt” - célzott egy bejegyzésében a gyerekműsor számokat és betűket tanító dalocskáira, valamint menyasszonya 34D-s (azaz európai számozás szerint 75DD-s) mellméretére Brand.