A Miss Európa verseny 2003-as győztese hagyományos, a média előtt titokban tartott esküvőn tette meg életre szóló ígéretét a brazil dzsiudzsicu Európa-bajnokának, Dietz Gusztávnak. A 26 éves modell és férje minden erejével a gyerekvállalásra koncentrál, mert legalább három utódot szeretnének.

„Már három napja asszony vagyok, és annyira jó érzések vannak bennem. Tegnap mutattam be először Gusztit úgy, mint a férjemet, és szívem szerint egész nap azt mondogattam volna, hogy a férjem, a férjem, a férjem! A nagyszüleim most lesznek hatvanéves házasok, a szüleim pedig már harmincöt éve együtt vannak, úgyhogy a példa előttem van, nekem ez az utam. Az esküvő részleteibe nem szeretnék nagyon belemenni, mert igyekeztem titokban csinálni mindent, bár nem igazán sikerült. Ugyanis hiába tiltottam le 50 ismerősömet a Facebookon, ugyanúgy kedvelték az esküvői fotómat” – kezdte a Velvetnek - asszonynevén - Dietz Laky Zsuzsa, aki az eredetileg tervezett augusztus helyett végül múlt hét szombaton lett Dietz Gusztáv brazil dzsiudzsicu-Európa-bajnok felesége. A pár a lehető legintimebben szerette volna megélni az esküvőt, ezért csak a szűk családot és barátokat hívták meg, összesen mintegy 150 embert.

Készülnek a gyerekvállalásra

„Hagyományos vidéki esküvőnk volt, nem a médiának szerveztem, nem akartam celebesküvőt. Egy vidéki kis parasztházas, cuki helyen voltunk, minden éppen úgy sikerült, ahogyan elterveztem. Remek zenekarunk volt, a ruhám is gyönyörű volt” - mondta el Laky.

A 2003-as Miss Európa, aki két éve szereti Dietz Gusztávot, ragaszkodott a megszokott szépségbrigádjához. „A fodrászomhoz, Bécihez, aki egyben a barátom is, akár még az esküvő időpontját is igazítottam volna, ha kellett volna, de erre nem volt szükség, szerencsére éppen ráért. A sminkesem a barátnőm volt, a körmömet pedig az csinálta, akihez kislánykorom óta járok Nagykanizsára.”

Laky Zsuzsáék egyelőre nem utaztak el nászútra, de tervezik, bár első helyen jelenleg a gyerekvállalás áll. „Teljes gőzzel rajta vagyunk a projekten, legalább hármat szeretnénk, ez most az első és a legfontosabb. Tudatosan készülök a terhességre, visszafogtam a harcművészetet is, és miután hébe-hóba dohányoztam, a cigiről is leszoktam egy ideje.” Miután a modell a gyerekvállalásra koncentrál, nem igazán aggódik amiatt, hogy nincsen állandó munkahelye, és csak fotózásokkal és háziasszonyi feladatokkal keresik meg.