Míg a megasztárok csendes lakóparkban készülhetnek hétvégi fellépéseikre, addig az X-Faktor döntősei feltehetően egy nyolcadik kerületi luxuslakásba költöznek október elején. A beköltözés nemcsak azért jó, mert ott kedvükre összejöhetnek/veszhetnek egymással, de külön műsorokat is lehet építeni az együtt lakásra. Megmutatjuk, hol válhat valaki X-Faktorrá.

A Megasztár-házban már javában zajlik az élet, az RTL Klub viszont hétpecsétes titokként őrzi, hova fogja elszállásolni döntőseit, mikor majd beindul a nagy főfaktorvadászat. A TV2 tizenhárom tehetséget pakolt egy római parti lakópark két lakásába, hogy majd aztán ott is történjen köztük valami. Nem véletlen, hiszen olyan szerelmek születtek már a közös fedél alatt, mint Caramelé és Bartók Eszteré, de Szabó Eszter is itt találta meg (ekkor még más) gyermekei apját, és Varga Ferenc is a többi esélyes között várta titkos liezonjait a Megasztár egykori vokalistájával, Balássy Bettyvel.

A megasztárok lassan összerázódó csapatként zenélgetnek szabadidejükben, és akár a lakóparkjuk végében fekvő a Dunához is lesétálhatnak, ha kedvük szottyan, ellenben az X-Faktor versenyzői még az utcára is alig mernek kilépni, hiszen nemcsak az a titok, hogy hova költöznek, hanem az is, kik lesznek azok, akiknek majd kijut a tutiból.

Ön hová költözne szívesebben?

Közös otthonra két okból van szükségük a versenyzőknek, az egyik, hogy nem szaladgálhatnak folyton haza aludni, meg összeszokniuk sem árt, a másik pedig még kézenfekvőbb, ha már ott a szponzor, aki ad a végén egy évre kéglit a nyertesnek tokkal-vonóval, hát csak akad egy valamivel nagyobb darab is, amit jól be lehet lakni a felkészülés idejére.

Doctor Factor és Mr. Hide

A Megasztár már bemutatta a maga luxusát a csendes folyóparti lakóparkban, ahol a színek igazán trendik és a hűtő mindig tele van. Mi úgy tudjuk, az igazi faktorok is luxuskörnyezetben születnek, csak egy kicsit máshol, a nyolcadik kerület egyik újdonsült komplexumában, a Corvin Sétányon.

A sikoltozó rajongóknak azonban még nem sok értelme lesátrazniuk a ház előtt, mivel egyelőre semmilyen jel nem utal arra, hogy tényleg ott fognak reggelente tejeskávét főzni egymásnak a döntősök, minket mindenesetre elég egyértelműen hajtottak el a helyszínről, mikor körbe akartunk nézni. Meg nem erősített információink szerint egy tetőtéri, 120 négyzetméteres, öt szobás ingatlanra esett a választás, jó nagy terasszal, hogy legyen hova kimenni ihletért. Ám mivel három zenekar és kilenc egyéni énekes foglalhatja majd el a lakást október tizedikén feltételezhető, hogy ők is kapnak legalább két ideiglenes otthont. Kell a hely meg az ágy, a végén meg majd csak összeköltöznek egybe.

Az összezártság, ha másért nem, azért biztosan jó, mert így még akár egy potya Vacsoracsatát is összedobhatnak a bent ne adj isten unatkozó faktorok. Na, nem mintha nem tehetnék ugyanezt Hal a tortán címmel a megasztárocskák.