Andy Vajna hollywoodi külsőségekkel nyitotta meg budapesti éttermét. Volt itt minden: merőkanállal mért celebek, villantás, pár világsztár, oldaltól függetlenül vigyorgó politikusok. Meg persze több száz rajongó.

Hatalmasat merítettek a magyarországi celeblevesbe a Nobu étteremlánc budapesti egységének megnyitóján: a meghívott vendégek között felvonult a fél celebvilág, zenésztől kezdve, politikuson át, Gesztesi Károlyig és Ómolnár Miklósig.

A Nobu Robert De Niro lánca, így természetesen ő is megjelent a nagyszabású megnyitón, sőt az egyik húzónév volt az esemény előtt. Mellette Jeremy Irons képviselte Hollywoodot, meg perszea boldog tulaj, a vasárnap esti parasztvakítás színpadmestere, Andy Vajna.

Nyitrai Zsolt, Liptai Claudia, Rúzsa Magdi, Zorán, Horváth Csaba, Zséda, Kovács Ági, Schell Judit, Csányi Sándor, Kokó, Rogán Antal - csak néhány név azok közül, akik boldogan lépkedtek végig a Kempinski oldalába felhúzott étteremhez vezető vörös szőnyegen.

A politikusok vigyorogtak, biztos rajtuk maradt a kampányidőszak, Andy Vajna barátnője túl magasra emelte a fejét, ki is villant a melle apró ruhájából, Robert De Niro meg hatalmas tömeget generált maga mögött, hiszen mindenki őt akarta lefotózni. Ő meg hagyta.

Állítólag megjelent Angelina Jolie is, akit egy oldalsó ajtón csempésztek be, de gyorsan távozott is, mert nem tetszett neki a felhajtás. Szerintünk Angelina Jolie nem is létezik, de ha igen, akkor valószínűleg egy sötét kamrában vacsorázik távol a világtól.

A hatalmas felhajtást a legszimpatikusabban talán az olimpiai bajnok Kovács Ági kezelte, akin látszott, őszintén nem érti, miért akarja egyszerre ötven fotós három irányból lefényképezni azt, ahogy bemegy valahova. A legnagyobb királynak járó címet viszont Horváth Charlie-nak osztanánk ki, aki a sztárhad levonulása után kalapban, szemüvegben vonult végig komótosan a kifutón.