Angelina Jolie Budapesten forgat és hozta magával gyerekei apját Brad Pittet. A jeles alkalomból összegyűjtöttünk tíz haszontalan, és kifejezetten ritkán felemlegetett információt. Így, ha a Brad Pittről szerzett ismereteivel szeretne villogni, akkor megosztjuk róla, hogy meztelen képeivel bekerült a Playgirlbe, hatodikos kora óta dohányzik. Valamint azt is elmesélheti az érdeklődő ismerősöknek, hogy Pitt bizony már csövezett a Keleti pályaudvar előtt.

Miután előző összeállításunkból megtudhatott olyan létfontosságú információkat Angelina Jolie-ról, mint például az, hogy sírt a Dumbón, itt az ideje, hogy megnézzek Brad Pitt életét is. Azt ugye mindenki tudja, hogy Jolie előtt Jennifer Aniston férje volt, számtalanszor megválasztották a világ legvonzóbb férfijának.

A színészről most összegyűjtöttünk tíz olyan apróságot, amit általában csak az igazán fanatikus Pitt-rajongók tudhatnak.

1. Nem először jár Budapesten

A színész harmadszor látogat hazánk fővárosába. Valószínűleg azt sokan tudják, hogy 2000 őszén akkori felesége, Jennifer Aniston oldalán települt Budapestre, mivel itt forgatták a Kémjátszma című filmet Robert Redforddal. Ám akkor már jól ismerte a várost, mivel 1989-ben egyszer már járt itt akkori menyasszonya, Jill Schoelen miatt.

Az utazás nem volt sikeres, a nő kidobta egy rendező miatt, így Pitt kénytelen volt egy általa meg nem nevezett pályaudvar előtti padon tölteni az éjszakát. Mivel Jugoszláviába indult tovább, így valószínűleg a Keleti pályaudvar környékén csövezett. A látogatás sikertelensége egyébként nem itt ért véget, leszállították a vonatról, mivel nem voltak rendben a papírjai.

19970101 alb a90 298275

2. Sohasem teheti be a lábát Kínába

A színész 1997-ben elvállalta a Hét év Tibetben című film főszerepét. A történet többé kevésbé a tibetiek függetlenségét népszerűsíti, így a kínai kormány örökre kitiltotta Brad Pittet az országból.

pitt

3. Meztelen képek a Playgirl magazinban

A színész 1995-ben Saint-Barthélemy szigetén nyaralt Gwyneth Paltrow-val, egy paparazzó pedig képeket készített a szállodában meztelenül tébláboló hírességről. A Playgirl a képeket az 1997. augusztusi számában jelentette meg. Pitt azonnal beperelte a lapot, de a már az újságosokhoz kikerült példányokat nem vonatta vissza a bíróság. A meztelen Brad Pittről készült képekért ide kattintsanak.

4. Hatodikos kora óta dohányzik

A színész, akit osztálytársai kedvesen Pitt-Bullnak becéztek, már 12 éves kora óta a dohányzás rabja, és csupán egyetlen filmje, a Trója forgatásának idejére szüneteltette szenvedélyét. Ezt a szokását egyébként Angelina Jolie sem kultiválja, így előtte és a gyerekei előtt nem gyújthat rá.

5. Nem Angelina Jolie vette rá a jótékonykodásra

Bár mindenki abban a hiszemben él, hogy Jolie nyomására jótékonykodik állandóan, ez nem igaz. Brad Pitt 1996-ban 100 ezer dollárt adományozott a szülővárosában található Discover Centernek, ami egy a gyerekek oktatását szolgáló intézmény. Oszlopos tagja a ONE Kampánynak, ami az AIDS harmadik világbeli terjedése ellen küzd. A Katrina-hurrikán okozta pusztítás után létrehozta a Make it Right alapítványt, melynek 5 millió dollárt adományozott.

6. 32 százalékkal növelte az eladásokat

Bár Kínából kitiltották, a többi ázsiai ország szívesen venné a látogatását. Brad Pitt szerepelt a Toyota Altis reklámfilmjében is. A kampány egyedülállóan sikeres volt, 32 százalékkal növelte az eladásokat a színész jelenléte. Azonban Malajziában nem voltak hajlandóak sugározni a reklámot, mivel a kormány szerint Pitt túl jóképű, és a malájok rosszul éreznék magukat miatta.

Pitt a reklámok terén minden bizonnyal indulhatna a legjobban fizetett híresség kategóriájában. Brad Pitt 4,5 millió dollárt kapott egyetlen Heineken reklámért, amit mindössze egyszer, a 2005-ös Super Bowlon adtak le.

7. Engedi, hogy Jolie rajta gyakoroljon tetoválni

A színésznek összesen nyolc tetoválása van, ezek közül egyet biztosan Angelina Jolie készített. A színésznő az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban elmesélte, ő csinálta a tetoválást, amikor Davoban voltak. „Nem arról van szó, hogy unatkoztunk volna a Világgazdasági Fórumon, de az egyik este nem volt semmi dolgunk, így rajzolgattam a hátán” – nyilatkozta Jolie, aki szerint hiába tartják csúnyának a művét, ő úgy gondol az esetre, hogy rátetovált valamit arra a testrészre, amit szeret.

8. Mike Tyson majdnem átrendezte az arcát

Brad Pitt nem sokkal azután kezdett járni Robin Givensszel, hogy a nő 1989-ben elvált a híres bokszolótól. Pitt odament Givens házához, ám legnagyobb meglepetésére Mike Tyson is ott tartózkodott. A pontos részletek nem ismertek, de tettlegességig nem fajult a találkozás.

20050128 mel g90 736

9. Szívesen kezd ki filmbeli partnereivel

Eddig csupán Angelina Jolie-t tartották számon olyan színésznőként, aki automatikusan kikezd a filmbeli partnereivel, holott Brad Pitt is hasonló módon szerezett magának barátnőket. Mike Tyson nejét a Head of the Class forgatásán ismerte meg, Jill Schoelent – aki Budapesten dobta – a Cutting Class című filmnek köszönheti, Juliette Lewisszal a Too Young to Die? forgatásán melegedett össze, míg Gwyneth Paltrow-t a Hetedik filmnek köszönheti.

10. Jennifer Anistont a menedzserének köszönheti

Az egyetlen kivétel Jennifer Aniston. Egykori feleségével is forgatott , közösen szerepeltek a Jóbarátok sorozatban egy egész epizódig. Ám a párt a hírességek menedzserei hozták össze még az epizód előtt.