Avril Lavigne fotózás közben elvesztette a karját

2010.10.19. 17:45
A kanadai énekesnő nem vetkőzött le nagyon, de köszönhetően az óriási Photoshop hibának, mindenki látja majd a Maxim címlapján. Avril Lavigne karját félig leretusálta a grafikus, és így is került a magazin amerikai kiadásának novemberi címlapjára.

Az énekesnőt tették meg a novemberi Maxim címlaplányának, ám a lap készítői nem vették észre a címlapfotón látható óriási hibát. A grafikusuk valószínűleg a kapkodásban nem figyelt arra, mit és hogyan csinált, így eltűnt egy jókora darab Avril Lavigne karjából.

avril-lavigne-maxim-3

Avril Lavigne azért nem károsodott teljesen, továbbra is vagány rockercsajnak próbálja kiadni magát. Ehhez megvannak az alapvetően szükséges elemek: a csillagot ábrázoló tetoválás, a póthajjal feldúsított, több színben pompázó sörény, a kissé dühös tekintet és a szegecses karkötő.

A magazin számára készített fotósorozatban szerencsére már nincsenek ilyen ordas hibák, de ettől még nem tekintenénk férfimagazinhoz méltónak. Lavigne konkrétan semmit sem mutat magából, csupán egy állványzat mellett pózol félmeztelenül, ám a haja teljesen eltakarja a felsőtestét.